Soru Redmi note 3 Batarya

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
İyi günler
1.5 senedir redmi note 3 kullanmaktayim ve haliyle pili eskidi.Eskisi kadar ekran süresi alamıyorum.Xiaomi orjinal yedek parça uretmediginden farklı firmalardan almak gerekiyor.Arastirmalarim sonucu NOHON firmasının pilinin gerçek 4000 mah değeri verebildiğini gördüm ama ne yazık ki hiçbir şekilde Türkiye'ye gönderim yapanini bulamadım
Gerçek 4000 mah değerini verebilen orjinal ayarında bir batarya bileniniz varsa lütfen yardımcı olun bana
Piyasadaki çoğu pil 3000 mah verebiliyor ki şuan benim pilin o aralıklarda sıfır tertemiz bir pil almak istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
İyi günler
1.5 senedir redmi note 3 kullanmaktayim ve haliyle pili eskidi.Eskisi kadar ekran süresi alamıyorum.Xiaomi orjinal yedek parça uretmediginden farklı firmalardan almak gerekiyor.Arastirmalarim sonucu NOHON firmasının pilinin gerçek 4000 mah değeri verebildiğini gördüm ama ne yazık ki hiçbir şekilde Türkiye'ye gönderim yapanini bulamadım
Gerçek 4000 mah değerini verebilen orjinal ayarında bir batarya bileniniz varsa lütfen yardımcı olun bana
Piyasadaki çoğu pil 3000 mah verebiliyor ki şuan benim pilin o aralıklarda sıfır tertemiz bir pil almak istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
banggood aliexpress alibaba diger sitelere bakmanı öneririm telefonunuz mtk mı sp mi

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
banggood aliexpress alibaba diger sitelere bakmanı öneririm telefonunuz mtk mı sp mi
SP
Hepsine baktım aralarında tek dişe dokunur pil NOHON geri kalanlar 4000 mah veremiyorlar

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
SP
Hepsine baktım aralarında tek dişe dokunur pil NOHON geri kalanlar 4000 mah veremiyorlar

hocam valla ne diyim allah yardımcınız olsun Zenex diye bir hocamız var onlara sorun belki elinde falan vardır temin eder veya sefa diye bir forum satıcısı var oradan yazın belki bulursunuz akıl vermekten başka bir yararım dokunmayacak pek :)

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
hocam valla ne diyim allah yardımcınız olsun Zenex diye bir hocamız var onlara sorun belki elinde falan vardır temin eder veya sefa diye bir forum satıcısı var oradan yazın belki bulursunuz akıl vermekten başka bir yararım dokunmayacak pek :)
Eyvallah hocam ne demek zaten akıl almak amacıyla yazdım :)
1 aydır kafayı buna yoruyorum artık hallolsun

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
bende aynı sorundan muzdariptim n11den batarya aldım sözde orjinal denildi 4 saat ekran süresi alıyodum suan 3-4 saat alıyorum dediginiz gibi batarya 4000 mah olmayabilir diye düşünüyorum fakat program indirdim 4000 yazıyo mah değeri bu değer orjinal oldugunumu gösterir acaba

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
bende aynı sorundan muzdariptim n11den batarya aldım sözde orjinal denildi 4 saat ekran süresi alıyodum suan 3-4 saat alıyorum dediginiz gibi batarya 4000 mah olmayabilir diye düşünüyorum fakat program indirdim 4000 yazıyo mah değeri bu değer orjinal oldugunumu gösterir acaba
Hocam o yanıltıcı
Batarya kendi içinde çipi var adam pili düşük kapasiteli atıyor cipe 4000 mah yaziyor yazılım çipi okudugundan 4000 mah olarak gösteriyor
USB tester gibi bu aletle gerçek batarya degerinizi gorebilirsin..yüzde yüz şarjda ne kadar mah değeri gösteriyorsa USB tester da pilinizin gerçek değeri odur

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Note 3 ömrünü doldurdu. Max alabileceğiniz 5-6 saat o da ekstrem ayarlarla. Ben de 1 ay önceye kadar note 3 kullanıcısı idim, emekliye ayrıldı note 4 ile 11 saat alıyorum. Tavsiye ederim.

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Note 3 ömrünü doldurdu. Max alabileceğiniz 5-6 saat o da ekstrem ayarlarla. Ben de 1 ay önceye kadar note 3 kullanıcısı idim, emekliye ayrıldı note 4 ile 11 saat alıyorum. Tavsiye ederim.
Cevap için teşekkür ederim hocam
Note 4 un donanım konfigürasyonu ile note 3 çok benzer işlemci olarak note 3 650 note 4 625 kullanıyor performans olarak kafa kafayalar ama 650 daha iyi 625 daha yeni nesil bı işlemci olduğundan pil verimi daha iyi.Ama durum şu ilk aldığım vakitlerde 8+ üzeri sot alırken şimdi bu durum 4 lere kadar indi.yazilim aynı kullandığım programlar aynı.Kabahati pilde arıyorum haliyle.sifir bir pille düzelecek bir sorun gibi göründü gözüme

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cevap için teşekkür ederim hocam
Note 4 un donanım konfigürasyonu ile note 3 çok benzer işlemci olarak note 3 650 note 4 625 kullanıyor performans olarak kafa kafayalar ama 650 daha iyi 625 daha yeni nesil bı işlemci olduğundan pil verimi daha iyi.Ama durum şu ilk aldığım vakitlerde 8+ üzeri sot alırken şimdi bu durum 4 lere kadar indi.yazilim aynı kullandığım programlar aynı.Kabahati pilde arıyorum haliyle.sifir bir pille düzelecek bir sorun gibi göründü gözüme

Cihaz kullandıkça donanımsal olarak eskiyor ve zamanla daha çok pil tüketmeye başlıyor malesef. --SEFA-- hocamda orjinal batarya vardı galiba forumda konusu da var ona bakabilirsiniz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt