Yardım Redmi Note 3 Adaptör

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Sa Arkadaşlar, redmi note 3 kullanan arkadaşlar adaptörlerinin resmini paylaşabilir ler mi ? fark var mı nedir bilelim, benim adaptörün telefonun gerçek adaptörü olmadığına dair şüphelerim var da :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Hocam senin hesaba gore ben 10A veren cihaz baglasam yarım saate dolar :) isterse 100 A versin telefonda devre koruma var ne kadar lazımsa o kadar çeker benim bildiğim max 5v 2.5 A çeker en fazla oda çoğu USB kablo 2.5 A iletmez

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir teelfona 10 amper veremezsin :) ben orda 3 amper dedim farkındaysan kardeşim 5 v 3a adaptör bulabilirsin hatta tablet şarj aletleri 3amperdir çünkü tabletin pili yüksek oldugundan anca doldurur. teelfon içinde 3 amper yeterlidir fazlası iyi değil :)

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
bir teelfona 10 amper veremezsin :) ben orda 3 amper dedim farkındaysan kardeşim 5 v 3a adaptör bulabilirsin hatta tablet şarj aletleri 3amperdir çünkü tabletin pili yüksek oldugundan anca doldurur. teelfon içinde 3 amper yeterlidir fazlası iyi değil :)
İddaaya varmisin ? 10A vericem

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Ama o 10A cekmezse karismam

Oyla:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52

5v 3amperlik adaptör

Oyla:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
10 AMPERİ TABİ ÇEKMEZ :) PİLİN KAPASİTESİ NE KADARSA MAX ONU ÇEEKR DİYELİM Kİ PİL 4000 MAH MAX 4AMPER ÇEKER :)

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
10 AMPERİ TABİ ÇEKMEZ :) PİLİN KAPASİTESİ NE KADARSA MAX ONU ÇEEKR DİYELİM Kİ PİL 4000 MAH MAX 4AMPER ÇEKER :)
Hocam yanlış hesap gidiyorsunuz bensize onu anlatmaya çalışıyorum pil 5000ma olursa 5 A çekeceği anlamına gelmez o pilin kapasitelidir sizin dediginiz hesaba gore gidersek 20000ma lık xiaomi bataryanin 20a çekmesi lazım ben size kapasite ayrı birşey çekeceği A ayrı demeye çalışıyorum

Oyla:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Hocam yanlış hesap gidiyorsunuz bensize onu anlatmaya çalışıyorum pil 5000ma olursa 5 A çekeceği anlamına gelmez o pilin kapasitelidir sizin dediginiz hesaba gore gidersek 20000ma lık xiaomi bataryanin 20a çekmesi lazım ben size kapasite ayrı birşey çekeceği A ayrı demeye çalışıyorum

tamm ben yanlış anlamışım o zaman :) benim bildiğim şarj adaptörü 3amper ise saatte max 3000 mah doldurur diye biliyorum.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hiç alakası yok hocam. Telefonun çekeceği akım şarj devreleri ile belirlenir. Pil ile ilgisi yok. Mesela G2 3000mah pile sahip. Bu durumda sizin hesabınıza göre 3A çekmesi gerekir ama gelin görün ki 1.85A çekmektedir. Siz bu telefona 3A de verseniz 10A de verseniz telefon 1.85A'den fazla çekmez. Hatta pil doldukça çekilen akım da azalmaktadır. Yani telefon dolana kadar devamlı 1.85A çekmez. Akım yavaş yavaş düşerek 200mA'e kadar düşmektedir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Konuda baya açıklayıcı paylaşımlar yapılmış. Retmi note 3 ün işlemcisi olan X10 un hızlı şarzı desteklediğini öğrendik. Bu hızlı şarz olayının adaptör ve telefonlada bitmediğini usb kablonun da o akımı çekebilecek bir yapıda olması gerektiğini de öğrendik. Peki benim merak ettiğim sen cihaza hızlı şarz destekleyen bir işlemci koymuşsun, telefon özelliklerinde de hızlı şarz var demişsin. Öyle ise neden telefona ona göre adaptör ve usb kablo koymuyorsun. Yoksa gerçekte var da bu durum bize satıcıdan kaynaklanan bir durum mu ? Çünkü xiaonomi nin hızlı şarzı destekleyen kendi adaptörü mevcut. MDY-03-EB model adaptör hızlı şarzı destekleyen bir adaptör.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Hızlı şarz hakkım, söke-söke alırım..... Eylem mi yapsak ne yapsak...

Oyla:
Üst Alt