Yardım Redmi Note 3 Adaptör

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Sa Arkadaşlar, redmi note 3 kullanan arkadaşlar adaptörlerinin resmini paylaşabilir ler mi ? fark var mı nedir bilelim, benim adaptörün telefonun gerçek adaptörü olmadığına dair şüphelerim var da :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yok mu redmi note 3 kullanıpta adaptörünün resmini atacak arkadaşlar. Eğer kontrol etti iseler şarz sürelerini de yazarlar ise memnun olurum.

Oyla:

musti53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note3
Konular
3
bende aynısını kullanıyorum. ölçmedim ama 2saate falan şarj ediyor sanırım.

Oyla:

selimben

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Selim varol
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Bendeki aynısı ve % 1'den %100 dolması 2 saat 10 dakika filan sürüyor.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam adaptör kendi adaptörü. Quick Charge desteği olmayan adaptör koymuşlar. İlginç bır satış stratejisi..

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Hocam adaptör kendi adaptörü. Quick Charge desteği olmayan adaptör koymuşlar. İlginç bır satış stratejisi..

Kardeşim, Quick Charge desteği olan adaptör olsa, bizim cihazlar bunu destekliyor mu ? Biliyorsunuz adaptör ile bitmiyor. Eğer cihaz desteklemiyor ise fazla akım vererek cihaza zarar verebilir, bili bozabilir diye biliyorum. Yine bu forumda bir arkadaş Quick Charge yi Oalthom işlemcilerin desteklediğin söylemişti. Bizim işlemciler ise mtk. Eğer satıcını bana vermesi gereken orjinal şarz cihazı bu değilse, ben isterim, olmadı, kendim temin ederim.

Oyla:

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Cihazın şarz süresini tekrar ölçüp bilgi vereceğim. Ancak 2 saat 10 dakika da uzun bir süre. Eğer bu cihazda hızlı şarz desteği var ise, ve uygun adaptör kullanılır ise, maksimum 1 saatte telefonunuz tam şarz olmuş vaziyette elinizde olur. 1 saat var iken neden 2 saat bekleyelim :) Bence sizlerde bu konuyu araştırın ve hep beraber bir çözüm bulalım.

Oyla:

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
5 v 3a olan şarj cihazları var :) yani saatte 3000 mah dolduruyor. redmi note 3 de 4000mah ona göre hesaplayalım. şarj komple bitmiş telefon kapanmış ise1 saat 20 dakikada dolar.

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
5 v 3a olan şarj cihazları var :) yani saatte 3000 mah dolduruyor. redmi note 3 de 4000mah ona göre hesaplayalım. şarj komple bitmiş telefon kapanmış ise1 saat 20 dakikada dolar.
Hocam senin hesaba gore ben 10A veren cihaz baglasam yarım saate dolar :) isterse 100 A versin telefonda devre koruma var ne kadar lazımsa o kadar çeker benim bildiğim max 5v 2.5 A çeker en fazla oda çoğu USB kablo 2.5 A iletmez

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Kardeşim, Quick Charge desteği olan adaptör olsa, bizim cihazlar bunu destekliyor mu ? Biliyorsunuz adaptör ile bitmiyor. Eğer cihaz desteklemiyor ise fazla akım vererek cihaza zarar verebilir, bili bozabilir diye biliyorum. Yine bu forumda bir arkadaş Quick Charge yi Oalthom işlemcilerin desteklediğin söylemişti. Bizim işlemciler ise mtk. Eğer satıcını bana vermesi gereken orjinal şarz cihazı bu değilse, ben isterim, olmadı, kendim temin ederim.
Hocam X10, Quick Charge 2.0'ı destekliyor.

Cihazın şarz süresini tekrar ölçüp bilgi vereceğim. Ancak 2 saat 10 dakika da uzun bir süre. Eğer bu cihazda hızlı şarz desteği var ise, ve uygun adaptör kullanılır ise, maksimum 1 saatte telefonunuz tam şarz olmuş vaziyette elinizde olur. 1 saat var iken neden 2 saat bekleyelim :) Bence sizlerde bu konuyu araştırın ve hep beraber bir çözüm bulalım.
Öyle 1 saat diye bır sey yok hocam. Quick Charge denen olay 5V'de değil de 9V'da şarj etme olayıdır. Mesela Mi4c'de 9V-1A şarj ediyor. 1 saat 45 dakıkada falan doluyor. casshern hocamın dediği gibi bu kablolar 2.5'dan fazlasını taşıyamaz. :)

Oyla:
Üst Alt