arkadaşlar merhaba,
redminote 2 aldım ama galeri sorunu yaşıyorum. çözümü ile alakalı net bir bilgiye de ulaşamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar merhaba,
redminote 2 aldım ama galeri sorunu yaşıyorum. çözümü ile alakalı net bir bilgiye de ulaşamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba,
son güncellemeden sonra galeriye geçiş düzeldi.sorunsuz çalışıyor.
teşekkürler ilginiz için. sanırım "MiuiGallery.apk" uygulamasını dosya olarak biryerden indirmem gerekiyor. play markette bulamadım çünküSon Güncellemeyle Düzelttiğini belirtmiş erzagi
Lakin Yine Sorun Yaşıyorsanız, Bir Önceki Sürümlerde Çalışan "MiuiGallery.apk" uygulamasını Alıp Kullanabilirsiniz.
teşekkürler. çok fazla anlamıyorum gerçekten çok uzak kaldım bayadır. indiriyorum şu anda bir deneyeceğim bakalım becerebilecek miyim.Arkadaşlar linkini verdiğim romda galeri sorunu çözülmüş. Ben arkadaşımın cihazına yükledim yaklaşık 2 haftadır sorunsuz kullanıyor.
Yüklemeyi xiaomi.eu rom kullanıyorsanız dosyayı zip'li halde telefonun hafızasına atın ve güncelleyici uygulamasından güncelleme paketini seçerek yapabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
denedim ancak yükleme yaptığı sırada çabuk geçiş yapıyor muhtemelen bu sürüm telefonda yüklü. sonuç olarak hala aynı sorun devam ediyorteşekkürler. çok fazla anlamıyorum gerçekten çok uzak kaldım bayadır. indiriyorum şu anda bir deneyeceğim bakalım becerebilecek miyim.