Soru Redmi Note 15 Yurtdışı Güncellersem Bozulur Mu?

dekasillo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9
Konular
3
Arkadaşlar Redmi note 15 yurtdışı(kaçak) telefona hyperos 3 yazılım güncellemesi gelmiş, güncellersem telefon brick olur mu? yoksa sorunsuz bir şekilde günceller mi? deneyen var mı

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam cihazın bl kilidi açıkmi kendiniz manuel güncelleme yapmak için bootloader kilidinin açık olmasi lazım eğer güncelleme bildirim olarak geldiyse güncelleyen sorun olmaz + cihaza IMEI mi atılı neden güncelleme ile brick.olsun hocam olmaz IMEI atılı ise hangi yöntemle.atildigina bakmak lazim IMEI atilmis cihaz da güncellemeyin araştırın once

dekasillo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9
Konular
3
Hocam cihazın bl kilidi açıkmi kendiniz manuel güncelleme yapmak için bootloader kilidinin açık olmasi lazım eğer güncelleme bildirim olarak geldiyse güncelleyen sorun olmaz + cihaza IMEI mi atılı neden güncelleme ile brick.olsun hocam olmaz IMEI atılı ise hangi yöntemle.atildigina bakmak lazim IMEI atilmis cihaz da güncellemeyin araştırın once
Cihazı yeni satın aldım, satın aldıktan sonra yasal uyarı mesajı geldi. Cihazın imei numarası kayıtlı olmadığından 120 gün içinde kapanacakmış. Az önce bootloader kilidine baktım kilitliymiş. Ne yapmamı önerirsiniz?

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Hocam eğer güncelleme bildirimi gelmediyse mecburen bootloader kilidini açıp yapmanız lazım birde sanki mi asistanla guncelleme yapıyorlar ama ben hiç denemedim yanlış bilgi vermiyim

dekasillo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9
Konular
3
Hocam eğer güncelleme bildirimi gelmediyse mecburen bootloader kilidini açıp yapmanız lazım birde sanki mi asistanla guncelleme yapıyorlar ama ben hiç denemedim yanlış bilgi vermiyim
Güncelleme bildirimi geldi aslında, o zaman direkt güncelleyeceğim.

baran452423

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90