A07 kullanmadım hocam şahsen kıyaslayamayacağım fakat fiyatına göre bence gayet başarılı bir telefon.. tabii ki daha 1 aydır EEA 3.0.2 rom ile kullanıyorum zamanla görecez bakalım nolcakElimde şuan samsung A07 4G var yakında geçmeyi düşünüyorum ama alınır mı ?
Ben alırsam yakın zamanda Xiaomi eu rom kurarım sanırımA07 kullanmadım hocam şahsen kıyaslayamayacağım fakat fiyatına göre bence gayet başarılı bir telefon.. tabii ki daha 1 aydır EEA 3.0.2 rom ile kullanıyorum zamanla görecez bakalım nolcak![]()
Walla ben kurdum bir iki hata ile karşılaştım nasıl stabil romsa anlamadım. şebeke gelmedi diğer rom dosyasından flashlayınca düzeldi.. ayrıca whastapp da sürekli olarak kişilerin isimleri gidiyordu onu da hesabıma girip kişileri güncelle diyince düzeliyordu sonra tekrar gidiyordu bende eea roma geçtimBen alırsam yakın zamanda Xiaomi eu rom kurarım sanırım
Asıl merak ettiğim çin romunu kabul eder miWalla ben kurdum bir iki hata ile karşılaştım nasıl stabil romsa anlamadım. şebeke gelmedi diğer rom dosyasından flashlayınca düzeldi.. ayrıca whastapp da sürekli olarak kişilerin isimleri gidiyordu onu da hesabıma girip kişileri güncelle diyince düzeliyordu sonra tekrar gidiyordu bende eea roma geçtim
Nie ki.. etmemesi için bir sebep mi varAsıl merak ettiğim çin romunu kabul eder mi
Şöyle diyim hocam bu note 15 pro+5G ya ondan sordumNie ki.. etmemesi için bir sebep mi var
2510ERA8BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgim yok wallaŞöyle diyim hocam bu note 15 pro+5G ya ondan sordum
alınırmı ama neye gore alınırmı hocam telefondan beklentınız nedır fıyat aralıgınız nedırElimde şuan samsung A07 4G var yakında geçmeyi düşünüyorum ama alınır mı ?
Elimdeki cihazdan kurtulmak poco xiaomi arasında gidip gidip geliyorum nedensealınırmı ama neye gore alınırmı hocam telefondan beklentınız nedır fıyat aralıgınız nedırtahminmi edelim bunları