Yardım Redmi note 15 pro 4g link çift tıklama sorunu

gurkanoguz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gurkanoguz
Cihazım
Mi 9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
O
Telefon Modeli
Redmi note 15 pro 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Xiaomi redmi note 15 pro 4g telefonda Chrome ile herhangi bir siteyi masa üstüne ekliyorum kısa yol olarak ama şu problem oluyor bir kere tıklanınca sayfa açılmıyor iki kere hızlıca tıklayınca sayfaya yöneliyor nasıl tek tıklama ile sayfaya yönlendirme yaptırabilirim ayarımı var ben bişimi kapattım.

HiddeNKinG23

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.393
TalkBack, Android cihazlarda görme engelli veya az gören kullanıcıların telefonlarını rahatça kullanabilmeleri için tasarlanmış, Google tarafından geliştirilen bir ekran okuyucu erişilebilirlik özelliğidir.

Ekrana dokunduğunuzda veya işlem yaptığınızda cihaz sesli ve sözlü geri bildirimler verir.

TalkBack Nasıl Çalışır?

Sesli Geri Bildirim: Ekranda tıkladığınız ögeleri sesli olarak okur.

Dokunma Farklılığı: Bu mod aktifken normalden farklı olarak menü ögelerine odaklanmak için bir kez dokunup, o ögeyi açmak için çift dokunmanız gerekir.

Kaydırma: Sayfaları değiştirmek için tek parmak yerine ekranda iki parmağınızı kaydırmanız gerekir.

Nasıl Kapatılır / Açılır?

Özelliği yanlışlıkla açtıysanız ve kapatmak istiyorsanız:Her iki ses kısma ve açma tuşuna aynı anda birkaç saniye basılı tutun.Cihaz kapandığına dair bir sesli onay verecektir.

Alternatif olarak, Ayarlar > Erişilebilirlik > TalkBack adımlarını kullanarak menüden açıp kapatabilirsiniz.