Yardım Redmi Note 14 (yurtiçi) vs Motorola G86 5G (yurtdışı)

mar00n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Babam için bir telefon almak istiyorum. Bütçem maksimum 11-12 bin TL.

Şuan Ukrayna'dayım ve burada Motorola cihazlar satılıyor. Biraz incelediğim zaman yeni çıkan Motorola G86 çok hoşuma gitti fakat IMEI atılır mı atılmaz mı bilmiyorum. Bu işlerden anlamıyorum açıkçası. Motorola Redmi Note 14'den daha iyi bir cihaz olsa da Türkiye'de IMEI problemi yaratabilir.

Şimdi size sorum, bu Motorola'yı buradan alıp Türkiye'de IMEI derdi ile uğraşmak mı yoksa Türkiye'den babama bir Redmi Note 14 alıp kafamın rahat olması mı?

Babamın telefondan fazla bir beklentisi olmaz. Gündelik işlerini yapıyor. Genel kullanıcı diyebilirim. 2 cihazda tatmin eder ama gönlüm Motorola almaktan yana eğer IMEI problem yaratmayacaksa. Cihaz Dimentisty 7300 işlemci kullanıyor.

Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirse çok memnun olurum. Dediğim gibi bu IMEI işlerinden fazla anlamıyorum. Danıştığımız telefoncu Infinix, Techno cihazlara en rahat IMEI atıldığını, güncelleme ve sıfırlamada sorun olmadığını söyledi. Xiaomi cihazlar IMEI'den sonra problem yaratabiliyormuş. O yüzden buradan Xiaomi cihaz almayı düşünmüyorum ama yine de sizlerinde düşüncelerini duymak isterim. İlginize teşekkür ederim...

Not:

Redmi Note 14 TR fiyatı: 8/128 11.000 TL
Motorola G86 Ukrayna fiyatı: 8/256 11.000 TL

Fiyatlar aynı. Motorola bariz daha iyi bir cihaz ama yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Üst Alt