Soru Redmi Note 14 Pro Plus Çin versiyonu alinir mi ?

justice59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
1
Arkadaşlar selam bu konu önemli, Ben Esim kullanmak istiyorum sadece , Redmi note 14 pro plus satan bir kişi gördüm Çin versiyonuymuş alsam sıkıntı yaşarmiyim ? Yani globale döndürebilir miyiz ? İmei kaydi falanda yok ugraştirir mi ? Teşekkürler.

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Globale döndürmekten kasıt eksik bandlarda dahil her şeyiyle yapmazsa bu imkansız. Çünkü global olmayan cihazlarda lisans maliyetlerini düşürmek sebebiyle globalda kullanılan tüm bandlar bulunmaz. Yazılımsal olarak güncelleme yapar hale getirmek mümkündür ama bu yapılır. IMEI kaydı da yapılır. Ama doğru olan ve genel tavsiye her zaman global cihazları tercih etmelisiniz. Alırken fiyatı avantajlı gibi gözükür ama sonrasında bu avantaj mutlaka maddi ve manevi olarak dezavantaja dönüşecektir.

justice59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
1
Globale döndürmekten kasıt eksik bandlarda dahil her şeyiyle yapmazsa bu imkansız. Çünkü global olmayan cihazlarda lisans maliyetlerini düşürmek sebebiyle globalda kullanılan tüm bandlar bulunmaz. Yazılımsal olarak güncelleme yapar hale getirmek mümkündür ama bu yapılır. IMEI kaydı da yapılır. Ama doğru olan ve genel tavsiye her zaman global cihazları tercih etmelisiniz. Alırken fiyatı avantajlı gibi gözükür ama sonrasında bu avantaj mutlaka maddi ve manevi olarak dezavantaja dönüşecektir.
Esimde yokmuş galiba şimdi farkettim direk eliyorum o zaman :S

activex069

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Yurtdışı cihazlardan uzak durun bir ton sorunu var harcayacağınız zaman ve emeğe yazık olur.2 kuruş fazla olsun düzgün 1 cihaz alın ve 1 kere uğraşın

mrtkrc07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
amethyst
Konular
2
bu hafta içinde ubl exploit geleceği söyleniyor bazı yazılımcılar bu modelide kapsadığını söylüyorlar

Üst Alt