Yardım Redmi Note 14 Pro Plus Çin versiyon

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Şuan bazı çin menşei'li telefonlara yazılımsal kayıt yapılıyor ve orjinal global rom yükleniyor güncelleme almaya başlıyor ama genede band 20 gibi sorunlardan dolayı global almak daha iyi

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Şuan bazı çin menşei'li telefonlara yazılımsal kayıt yapılıyor ve orjinal global rom yükleniyor güncelleme almaya başlıyor ama genede band 20 gibi sorunlardan dolayı global almak daha iyi
Pek yapmıyorlar işte onu hocam direk fake rom atıyorlar keşke orjinal atsalar.

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
kuzenimde bir tane var XM ile bitiyor hocam cihaz yurtdışı orijinal oluyor o zaman
Evet. Ama sadece onunla belli olmuyor onu da çözmeye başladılar şuan en doğru programla anlaşılıyor ama xn veya XNM ile bitiyorsa kesin fake romdur veya güncelleme alıp almamasından otomatik.

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Pek yapmıyorlar işte onu hocam direk fake rom atıyorlar keşke orjinal atsalar.
Yok ondan bahsetmiyorum hocam ben redmi note 13 pro+ 5g kullanıyorum aldığımda fake romluydu hypesOS 2 gelmesine rağmen bende 1.0.1.0 vardı H.kadioglu hocamıza yazılımsal kayıt yaptırdım çift sim kayıt ve global rom yüklendi (yetkili hesap ile) telefon hem çift sim kayıtlı hemde orjinal global romlu olmuş oldu ve güncellemeleri de almaya başladı HyperOS 2 geldi güncelledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. Ama sadece onunla belli olmuyor onu da çözmeye başladılar şuan en doğru programla anlaşılıyor ama xn veya XNM ile bitiyorsa kesin fake romdur veya güncelleme alıp almamasından otomatik.
Bendeki fake romda orjinal sürüm koduyla aynıydı yani o belli olmuyor programla kontrol etmeniz gerek

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Yok ondan bahsetmiyorum hocam ben redmi note 13 pro+ 5g kullanıyorum aldığımda fake romluydu hypesOS 2 gelmesine rağmen bende 1.0.1.0 vardı H.kadioglu hocamıza yazılımsal kayıt yaptırdım çift sim kayıt ve global rom yüklendi (yetkili hesap ile) telefon hem çift sim kayıtlı hemde orjinal global romlu olmuş oldu ve güncellemeleri de almaya başladı HyperOS 2 geldi güncelledim
Evet öyle oluyor, siz telefoncular atıyormuş gibi demişsiniz ben yanlış anlamışım, ama şuan pek yetkili hesap bulunmama sorunu var diyorlar çin bootloader açma şartları değiştiği için, ve pahalı da yani 100 dolardan da fazla.

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Evet öyle oluyor ama şuan pek yetkili hesap bulunmama sorunu var diyorlar çin bootloader açma şartları değiştiği için, ve pahalı da yani 100 dolardan da fazla.
Dediğiniz şey server kaydı hocam o farklı birşey dediğiniz gibi çok yüksek fiyatlı, benim dediğim olay yazılımsal kayıt, her telefonda yok benim telefonumda için var mesela dediğim gibi H.kadioglu hocama yaptırdım gayet memnunum güncellemelerin hepsi falan geliyor ve 100 dolar falanda değil dediğim gibi dediğiniz şey server kaydı

Üst Alt