- Adım
- Lokman
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 3
sizce global sürüm mü daha iyi çin sürümü mü ona göre cihazı alacağım da
Alabiliyorsanız global sürüm tabi ki ama fake rom olayına dikkat edin hocam.sizce global sürüm mü daha iyi çin sürümü mü ona göre cihazı alacağım da
fake rom nedir hocam ?Alabiliyorsanız global sürüm tabi ki ama fake rom olayına dikkat edin hocam.
note 13 serisinde yaşanan bir sürüm sorunu belirli bir sürüm atılır ve cihaz o sürümden sonra güncelleme almaz mi hesabı ile kayıt yapılıp bootloader açılıp orijinal sürüm yüklenince çözülür ama note 14 serisinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum aktif olarak pro versiyonu kullanıyorum ama yine de sürüm detayına dikkat ediniz önceliğiniz global olsunfake rom nedir hocam ?
Hocam, bildiğiniz sahte yazılım. Genelde çinden alıyorlar telefonu çin yazılımından çıkaramadıkları için sahte yazılım atıp türkçeye çeviriyorlar. Sahte yazılımlı telefon alırsanız bootloader kilidi açamaz, güncelleme alamazsınız ve arayüzle ilgili sorunlar yaşabilirsiniz. Anlaması bazen basit oluyor bazen program yüklemeniz gerekir, ilk bakmanız gereken yer ayarlar telefon hakkındaya girip sürüm numarasına bakın xn ile bitiyorsa fake rom dur. Bitmiyorsa program yükleyip yine bakmanız lazım.fake rom nedir hocam ?
Sadece note 13 serisi değil hocam 12 de de var.note 13 serisinde yaşanan bir sürüm sorunu belirli bir sürüm atılır ve cihaz o sürümden sonra güncelleme almaz mi hesabı ile kayıt yapılıp bootloader açılıp orijinal sürüm yüklenince çözülür ama note 14 serisinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum aktif olarak pro versiyonu kullanıyorum ama yine de sürüm detayına dikkat ediniz önceliğiniz global olsun
teşekkürler hocam çin versiyonunu önermiyorsunuz sanırımnote 13 serisinde yaşanan bir sürüm sorunu belirli bir sürüm atılır ve cihaz o sürümden sonra güncelleme almaz mi hesabı ile kayıt yapılıp bootloader açılıp orijinal sürüm yüklenince çözülür ama note 14 serisinde herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum aktif olarak pro versiyonu kullanıyorum ama yine de sürüm detayına dikkat ediniz önceliğiniz global olsun
ben note 13 serisi ile karşılaşmıştım ama yine de bilgilendirme için teşekkürlerHocam, bildiğiniz sahte yazılım. Genelde çinden alıyorlar telefonu çin yazılımından çıkaramadıkları için sahte yazılım atıp türkçeye çeviriyorlar. Sahte yazılımlı telefon alırsanız bootloader kilidi açamaz, güncelleme alamazsınız ve arayüzle ilgili sorunlar yaşabilirsiniz. Anlaması bazen basit oluyor bazen program yüklemeniz gerekir, ilk bakmanız gereken yer ayarlar telefon hakkındaya girip sürüm numarasına bakın xn ile bitiyorsa fake rom dur. Bitmiyorsa program yükleyip yine bakmanız lazım.
Sadece note 13 serisi değil hocam 12 de de var.
Çin versiyonu almayın hocam bootloader kapalı ise. Yüksek ihtimalle sahte romludur ve band 20 desteği vs olmuyor.teşekkürler hocam çin versiyonunu önermiyorsunuz sanırım
Fake rom ; ülkemize gelen yurtdışı (örnek note 13 pro plus) çin menşei'li olduğu için içinde çin romu var fakat çin romunda Türkçe dil desteği yok ve Google servisleri yok ve çin menşei'li telefonların bootloader kilidini açmak çok zor ondan dolayı çin romunun üstünde oynama yapıyorlar Google servisleri ve Türkçe dil desteği için sonuç olarak telefonun güncelleme almıyor üstünde oynandığı içinfake rom nedir hocam ?
xnm ile bitiyorsa peki hocam?Hocam, bildiğiniz sahte yazılım. Genelde çinden alıyorlar telefonu çin yazılımından çıkaramadıkları için sahte yazılım atıp türkçeye çeviriyorlar. Sahte yazılımlı telefon alırsanız bootloader kilidi açamaz, güncelleme alamazsınız ve arayüzle ilgili sorunlar yaşabilirsiniz. Anlaması bazen basit oluyor bazen program yüklemeniz gerekir, ilk bakmanız gereken yer ayarlar telefon hakkındaya girip sürüm numarasına bakın xn ile bitiyorsa fake rom dur. Bitmiyorsa program yükleyip yine bakmanız lazım.
Sadece note 13 serisi değil hocam 12 de de var.