Yardım Redmi Note 14 pro+ 5G GLOBAL IMEI repair yardımı

mhmmd388

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
24115RA8EG
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.203.0.VOPIDXM
Telefon Modeli
Redmi Note 14pro+ 5G 24115ra8eg
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hocalarım selamlar. Elimde direnç atılmış ve daha önce Sim2'ye IMEI yüklenmiş cihaz var. Bootloader kilidini açamıyorum 6 gündür script ile deniyorum ve limit aşıldı uyarısı almaktayım. BL kapalı halde cihaza nasıl IMEI yüklüyorlar. Cihaz geldiğinde sıfırladım ve sim2 de bulunan IMEI cihazın orjinaline döndü. Kilit açmadan DFT Pro üzerinden sim1 veya sim2 farketmez IMEI yüklenebilir mi? Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa dua ederim. Ticari amaçla yazmıyorum. Kendi cihazıma eski telefonumun adresini tekrar eklemeye çalışıyorum. UZaktan ayrdımcı olabileceğini söyleyen arkadaşlar server kapalı diye fahiş fiyat istemekte. Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

H.kadioglu21

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
bunu tuşladığınız zaman menü açılıyorsa imei işlemi yapılır. fahiş fiyatta çıkmaz. Direnç yapılmış olması yeterli.

Ekli dosyalar

• diag.jpeg
    diag.jpeg
    3,7 KB · Görüntüleme: 34
Oyla:

mhmmd388

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
24115RA8EG
Konular
1
bunu tuşladığınız zaman menü açılıyorsa imei işlemi yapılır. fahiş fiyatta çıkmaz. Direnç yapılmış olması yeterli.
Bunu tuşladığımda menü açılıyor. Cihaza direnç yapılmış halde. Bu şekilde yapılan IMEI işleminde sıfırlama ve HyperOS güncellemesi IMEI'yi tekrar siliyor mu? Cihazın ayarlarında şu anda HyperOS 3 güncellemesi gelmiş durumda fakat yüklemedim bekliyor öylece.

Oyla:
Üst Alt