Yardım Redmi Note 14 güncelleme almayacak mı?

Hüseyin Elyasa PAlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Samsung s23
Konular
2
Hala hyperos 1 kullanıyor cihaz en son güncelleme Nisan ayında geldi. Ne yapmaya çalışıyor Xiaomi nerede bu güncelleme telefon daha çıkalı 1 sene olmadı fişini çektiler herhalde. Samsung kullanıyorum düzenli olarak güncellemeler geliyor orta segmentine 3 ayda bir gönderiyor ve kesin 3.ay gönderiyor güncellemeyi ama Xiaomi böyle değil nerede bu güncelleme!

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
Hala hyperos 1 kullanıyor cihaz en son güncelleme Nisan ayında geldi. Ne yapmaya çalışıyor Xiaomi nerede bu güncelleme telefon daha çıkalı 1 sene olmadı fişini çektiler herhalde. Samsung kullanıyorum düzenli olarak güncellemeler geliyor orta segmentine 3 ayda bir gönderiyor ve kesin 3.ay gönderiyor güncellemeyi ama Xiaomi böyle değil nerede bu günce

Hala hyperos 1 kullanıyor cihaz en son güncelleme Nisan ayında geldi. Ne yapmaya çalışıyor Xiaomi nerede bu güncelleme telefon daha çıkalı 1 sene olmadı fişini çektiler herhalde. Samsung kullanıyorum düzenli olarak güncellemeler geliyor orta segmentine 3 ayda bir gönderiyor ve kesin 3.ay gönderiyor güncellemeyi ama Xiaomi böyle değil nerede bu güncelleme!
gelmeyecek sanırım,ben umudu kestim bu telefon modeli ölü dogum galiba,bir daha rom yazamaz hale gelirler umarım bizi üzenler...

gsli_falc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hnsl
Cihazım
Note 10s
Konular
22
2.2 guncelemesi gelmiş

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
29
Eskisi kadar form yardımlaşmasi olmuyor,
Bir anket yapılsın. Eski miui 9 bile şuanki hyperostan bile daha özellikli.
Hyper Os abartılmış, Miui nun devamı sadece adi değişti. İos kadar akıci olacagi soylendi nerde. Samsung bile İosu yakalamış güç tasarufunda bile Xiaomiden akıcı (S24 Fe) Hyperos ise geri gidiyor.

Üst Alt