Yardım Redmi note 14 4g modeli telefonuma hyper os 2 gelmedi

Soulfly12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 14
Konular
1
Evet başlıktada yazdığım gibi sık sık güncelleme gelmişmi diye bakıyorum fakat hala güncelleme gelmedi. Bu konu hakkında ne yapabilirim?

Soulfly12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 14
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada cihazı türkiyeden aldım yani hem garantili hemde türkiye romlu.

osmanzeren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Zeren
Cihazım
Xioami 15 Ultra
Meslek
Sigortacı
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

normalde 1 ay öncesinden gelmesi lazımdı, sizde bir sıkıntı var hocam.

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
ayni telefon bendede var banada gelmedi müşteri hizmetlerine mail attım yanıt olarak : cihaz güncellemesi için güncelleme sırası cihazınıza geldiginde otomatik olarak güncellemeyi alacaktır yazmışlar. Daha güncellemeden haberleri yok bize yardımcı olacaklar.

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

normalde 1 ay öncesinden gelmesi lazımdı, sizde bir sıkıntı var hocam.
Türkiye cihazı olması bizimkinin suçu geç gelmesi veya belkide gelmemesi ,çünkü değer vermemesi bize çınlının. ben türkiyede üretilmis oldugunu görmeden aldım yoksa bilsem almazdım. recovery rom indiriyoruz güncelleme yapalım diye onada resmi olmayan rom yüklenemez diyor ula sitenizden indiriyoruz nasıl resmi rom olmaz.

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Evet başlıktada yazdığım gibi sık sık güncelleme gelmişmi diye bakıyorum fakat hala güncelleme gelmedi. Bu konu hakkında ne yapabilirim?
Romunuz tr romu ise güncellemeler çok geç gelir. Note 13 NFC ve Note 14 4g modeli var bende. Xiaomi update sayfasında göründüğü tarihten itibaren bazen 1 bazen 3 ay sonra güncelleme geliyor. Eğer bu ay sonuna kadar gelmezse telefonunuzu yetkili servisine götürün ve yeniden yazılım yükletin. Maalesef bazı redmi ve xiaomi modellerde yazılımsal olarak güncelleme kilitlenme durumu olabiliyor. Bunun çözümü de yemiden yazılım yüklenmesi. Telefon garantisiz yurtdışı falan olsaydı kilit açıp mi flash üzerinden yükletin derdim ama maalesef garantili olması elimizi ayağımızı bağlıyor. Belki H.kadioglu usta başka bir çözüm söyleyebilir.

Soulfly12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 14
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romunuz tr romu ise güncellemeler çok geç gelir. Note 13 NFC ve Note 14 4g modeli var bende. Xiaomi update sayfasında göründüğü tarihten itibaren bazen 1 bazen 3 ay sonra güncelleme geliyor. Eğer bu ay sonuna kadar gelmezse telefonunuzu yetkili servisine götürün ve yeniden yazılım yükletin. Maalesef bazı redmi ve xiaomi modellerde yazılımsal olarak güncelleme kilitlenme durumu olabiliyor. Bunun çözümü de yemiden yazılım yüklenmesi. Telefon garantisiz yurtdışı falan olsaydı kilit açıp mi flash üzerinden yükletin derdim ama maalesef garantili olması elimizi ayağımızı bağlıyor. Belki H.kadioglu usta başka bir çözüm söyleyebilir.
Hocam zaten son paketi indir diyorum ondada "güncelleme indirilemiyor" hatası veriyor.

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
değerli hocam redmi 13 ve note 14 4g bende de aynı telefonlar var ve ikisi de Tr ürünü ve romları tr rom redmi 13 e gelmişti hyperos 2 ama not14 e gelmedi kafamı yormayacağım artık gelmezse canı cehenneme, başka markaya gececeğim.ben ki yıllardır sanırım note 2 den beri hemen hemen hepsini aldım artık sempatim kalmadı bu markaya.Özellikle Türkiye'ye bu ayrımcılık niye bu çinliler neden bize değer vermiyor fabrika kurmuş yazılımı veremiyor.

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
2
Aynı sorun eşimin telefonunda da var mi.com üzerinden aldım telefonu hala güncelleme gelmedi en son paketi indir dediğimde de "bir iki dakika sonra tekrar deneyin" gibisinden bir uyarı alıyorum.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular