gözün aydın bana hala gelmedi hergün yedi ceddine küfrederek kullaniyorum bunu geçiktiren mühendisinede,bilmem kimine de.Bugun guncellemesi geldi bana
ustat sağolasın tam bende bu linkteki zip dosyasını indirip telefona attim, güncelleme kısmından paketi seçtim paket doğrulaması yapılıyor diye bekletip sonra bu paket yüklenemez diyor. dün de yapmıştım bunu güncelleme olmuyor,yani biz tam delikli kuruş etmez bir telefon almışız 14 bin tl.ye. umudumda yok bu telefona güncelleme gelmez sittin sene.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Henüz sitede ota dosyası yayınlanmamış. Bu siteyi takip edin. Ayrıca bu sitenin telegram da kanalı var. OTA dosyası geldiğinde onu indirip telefona atıp kurabilirsiniz. Aksi taktirde recovery yada fastboot olanları indirip telefona atıp güncelleme menüsünden yükleyemezsiniz.ustat sağolasın tam bende bu linkteki zip dosyasını indirip telefona attim, güncelleme kısmından paketi seçtim paket doğrulaması yapılıyor diye bekletip sonra bu paket yüklenemez diyor. dün de yapmıştım bunu güncelleme olmuyor,yani biz tam delikli kuruş etmez bir telefon almışız 14 bin tl.ye. umudumda yok bu telefona güncelleme gelmez sittin sene.
üstat bu indirilen zip dosyasi ota diyor dosya ismi başka nasıl oluyor bu ota dosyası? indirdigim bu : tanzanite_tr_global-ota_full-OS2.0.202.0.VOGTRXM-user-15.0-980dbc3276 şu an kullandığım rom telefondaki sürümşu :1.0.6.0.UOGTRXM türkiye üretimi telefon yasal abv böyle telefonunMerak ettiğim bir konu var
Redmi Note 14 4G modeli 4 android 6 yılda güvenlik güncellmesi alacak. Peki neden pro modeli 3 android ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alıyor?
Saçma değilmi?
Düz mantık olarak Pro modeli daha iyi olması gerekmez mi? Xiaomi yine bişeyler deniyor
Henüz sitede ota dosyası yayınlanmamış. Bu siteyi takip edin. Ayrıca bu sitenin telegram da kanalı var. OTA dosyası geldiğinde onu indirip telefona atıp kurabilirsiniz. Aksi taktirde recovery yada fastboot olanları indirip telefona atıp güncelleme menüsünden yükleyemezsiniz.
Hocam verdiğim sitede sizin recovery olanı indirdiğinizi düşündüm.üstat bu indirilen zip dosyasi ota diyor dosya ismi başka nasıl oluyor bu ota dosyası? indirdigim bu : tanzanite_tr_global-ota_full-OS2.0.202.0.VOGTRXM-user-15.0-980dbc3276 şu an kullandığım rom telefondaki sürümşu :1.0.6.0.UOGTRXM türkiye üretimi telefon yasal abv böyle telefonunyani bu ota rom degilmi ustat.?
evet üstat bizimkinde şu var onuda kurmuyor : 1.0.4.0.UOGTRXM bu ota 600 mb. bir dosya ama bunuda kabul etmiyor sürüm düşürmek gibimi oluyor bizimki 1.0.6.0 oldugu için. teşekkürler orayi kontrol edecegim sık sık ota gelirse deniyecegim çok sagolun.Hocam verdiğim sitede sizin recovery olanı indirdiğinizi düşündüm.
Mesela bakın eklediğim ekran görüntüsünde sadece bir versiyonda global olanda OTA olan konulmuş diğerlerinde yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugün gelmiş herhalde dağıtılıyor ilerdeki günler inşallah bizede gelir inşallah 4 ay güncelleme gelmedi telefona şaka gibiBugun guncellemesi geldi bana
Bugün gelmiş herhalde dağıtılıyor ilerdeki günler inşallah bizede gelir inşallah 4 ay güncelleme gelmedi telefona şaka gibi
kardeş bu telefona bir halt gelmez,rezil herifler, diğer modellere android 16 romlar gonderiyorlar, biz hala android 14 te takiliyoruz,haram zehir zıkkım olsun her kuruşu o firmaya.Bugün gelmiş herhalde dağıtılıyor ilerdeki günler inşallah bizede gelir inşallah 4 ay güncelleme gelmedi telefona şaka gibi