Soru Redmi Note 14 4G için HyperOS 2 Güncellemesi Hâlâ Gelmedi

W4D3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ugur
Cihazım
K20 pro
Konular
2
Bugun guncellemesi geldi bana

Ekli dosyalar

• 1000043192.jpg
    1000043192.jpg
    293,8 KB · Görüntüleme: 7

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
ustat sağolasın tam bende bu linkteki zip dosyasını indirip telefona attim, güncelleme kısmından paketi seçtim paket doğrulaması yapılıyor diye bekletip sonra bu paket yüklenemez diyor. dün de yapmıştım bunu güncelleme olmuyor,yani biz tam delikli kuruş etmez bir telefon almışız 14 bin tl.ye. umudumda yok bu telefona güncelleme gelmez sittin sene.

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Merak ettiğim bir konu var
Redmi Note 14 4G modeli 4 android 6 yılda güvenlik güncellmesi alacak. Peki neden pro modeli 3 android ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alıyor?
Saçma değilmi?
Düz mantık olarak Pro modeli daha iyi olması gerekmez mi? Xiaomi yine bişeyler deniyor facepalm~~:D
ustat sağolasın tam bende bu linkteki zip dosyasını indirip telefona attim, güncelleme kısmından paketi seçtim paket doğrulaması yapılıyor diye bekletip sonra bu paket yüklenemez diyor. dün de yapmıştım bunu güncelleme olmuyor,yani biz tam delikli kuruş etmez bir telefon almışız 14 bin tl.ye. umudumda yok bu telefona güncelleme gelmez sittin sene.
Henüz sitede ota dosyası yayınlanmamış. Bu siteyi takip edin. Ayrıca bu sitenin telegram da kanalı var. OTA dosyası geldiğinde onu indirip telefona atıp kurabilirsiniz. Aksi taktirde recovery yada fastboot olanları indirip telefona atıp güncelleme menüsünden yükleyemezsiniz.

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
Merak ettiğim bir konu var
Redmi Note 14 4G modeli 4 android 6 yılda güvenlik güncellmesi alacak. Peki neden pro modeli 3 android ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alıyor?
Saçma değilmi?
Düz mantık olarak Pro modeli daha iyi olması gerekmez mi? Xiaomi yine bişeyler deniyor facepalm~~:D

Henüz sitede ota dosyası yayınlanmamış. Bu siteyi takip edin. Ayrıca bu sitenin telegram da kanalı var. OTA dosyası geldiğinde onu indirip telefona atıp kurabilirsiniz. Aksi taktirde recovery yada fastboot olanları indirip telefona atıp güncelleme menüsünden yükleyemezsiniz.
üstat bu indirilen zip dosyasi ota diyor dosya ismi başka nasıl oluyor bu ota dosyası? indirdigim bu : tanzanite_tr_global-ota_full-OS2.0.202.0.VOGTRXM-user-15.0-980dbc3276 şu an kullandığım rom telefondaki sürümşu :1.0.6.0.UOGTRXM türkiye üretimi telefon yasal abv böyle telefonun:D yani bu ota rom degilmi ustat.?

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
üstat bu indirilen zip dosyasi ota diyor dosya ismi başka nasıl oluyor bu ota dosyası? indirdigim bu : tanzanite_tr_global-ota_full-OS2.0.202.0.VOGTRXM-user-15.0-980dbc3276 şu an kullandığım rom telefondaki sürümşu :1.0.6.0.UOGTRXM türkiye üretimi telefon yasal abv böyle telefonun:D yani bu ota rom degilmi ustat.?
Hocam verdiğim sitede sizin recovery olanı indirdiğinizi düşündüm.
Mesela bakın eklediğim ekran görüntüsünde sadece bir versiyonda global olanda OTA olan konulmuş diğerlerinde yok

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
Hocam verdiğim sitede sizin recovery olanı indirdiğinizi düşündüm.
Mesela bakın eklediğim ekran görüntüsünde sadece bir versiyonda global olanda OTA olan konulmuş diğerlerinde yok

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
evet üstat bizimkinde şu var onuda kurmuyor : 1.0.4.0.UOGTRXM bu ota 600 mb. bir dosya ama bunuda kabul etmiyor sürüm düşürmek gibimi oluyor bizimki 1.0.6.0 oldugu için. teşekkürler orayi kontrol edecegim sık sık ota gelirse deniyecegim çok sagolun.

inadina27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
mi pro
Konular
0
Bugün gelmiş herhalde dağıtılıyor ilerdeki günler inşallah bizede gelir inşallah 4 ay güncelleme gelmedi telefona şaka gibi
Bugün gelmiş herhalde dağıtılıyor ilerdeki günler inşallah bizede gelir inşallah 4 ay güncelleme gelmedi telefona şaka gibi
kardeş bu telefona bir halt gelmez,rezil herifler, diğer modellere android 16 romlar gonderiyorlar, biz hala android 14 te takiliyoruz,haram zehir zıkkım olsun her kuruşu o firmaya.

Üst Alt