- Adım
- Valeh
- Cihazım
- Black Shark 4
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 14 Çin
- Telefon Modeli
- Redmi Note 13 5G, Black Shark 4
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Herkese iyi günler arkadaşlar bu rehber umarım herkesin işine yarar ben denemediğim yol kalmamıştı canım boğazıma tak etti sonunda uzun uğraşlar sonucu çözümü buldum, eğer cihazınız miui 14 sürümünü kullanıyorsa HyperOs gelmeden bootloader kilidi açılmaz (XiaomiKEY hariç)
Hadi başlayalım
1) Xiaomi community 5.3.31 sürümü kurmalısınız öncelikle
2) Hesabınız en az 30 gün kullanılmış olması gerekiyormuş (yeni hesapda denedim hiç olduramadım)
3)Cihazın Geliştirici seçeneklerini açıp oem kilidini ve usb debug açın
4)Cihazın saatini Hong Kong olarak ayarlayın
5)Xiaomi community giriş yapın ben yazan kısımda önyükleyici kilidini aça girin, (önemli: hong kong saatiyle 00:00 olmasını bekleyin)
6) BL kilidi için başvurun, paylaşdığım görselde gibi XX süreye kadar izin verildi yazdıysa olmuştur bu iş
7) Telefona HyperOs gelmesini bekleyin yoksa başka türlü hiç bir yolu (XiaomiKEY hariç)
8) HyperOs geldikten sonra geliştirici seçeneklerinden mi unlock statusa girin hesabınız sorunsuz eklenecektir daha sonra beklemeniz gerek ne kadar süre verirse
Forumda yeniyim umarım açıklayıcı olmuşumdur
Anlamadığınız bir şey olursa seve seve cevaplarım.
Hadi başlayalım
1) Xiaomi community 5.3.31 sürümü kurmalısınız öncelikle
2) Hesabınız en az 30 gün kullanılmış olması gerekiyormuş (yeni hesapda denedim hiç olduramadım)
3)Cihazın Geliştirici seçeneklerini açıp oem kilidini ve usb debug açın
4)Cihazın saatini Hong Kong olarak ayarlayın
5)Xiaomi community giriş yapın ben yazan kısımda önyükleyici kilidini aça girin, (önemli: hong kong saatiyle 00:00 olmasını bekleyin)
6) BL kilidi için başvurun, paylaşdığım görselde gibi XX süreye kadar izin verildi yazdıysa olmuştur bu iş
7) Telefona HyperOs gelmesini bekleyin yoksa başka türlü hiç bir yolu (XiaomiKEY hariç)
8) HyperOs geldikten sonra geliştirici seçeneklerinden mi unlock statusa girin hesabınız sorunsuz eklenecektir daha sonra beklemeniz gerek ne kadar süre verirse
Forumda yeniyim umarım açıklayıcı olmuşumdur
Anlamadığınız bir şey olursa seve seve cevaplarım.