- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Galaxy C7
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI global 14.0.7
- Telefon Modeli
- Redmi Note 13 (sapphire)
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Kaçak Redmi note 13 (sapphire) cihazı kullanıyorum, MIUI 14 sürümü yüklü, cihaz kaçak. Aldığım kişi kesinlikle güncelleme dedi, ama sanırsam IMEI işlemi yapılmamış cihazda recovery aynı mi unlock status unlocked diyor.
Zaten kapanınca hattı 2. Yuvaya tak yine kapanınca getir açacağım dedi.
Azıcık araştırdığımda evolotionX yükleyebileceğimi farkettim. Sorun şu ki pek Xiaomi tecrubem yok, Samsung ve Sony cihazlarla uğraştım daha çok. Baya once kaçak Redmi note 9 mtk islemcili bir cihazı brick olmuştu onu kurtardım, tecrubem bundan ibaret. Bana tarif edebilecek var mı. Şimdiden teşekkürler.
Başlıca sorularım:
-Brick olabilir mi, olursa telefon tamamen kullanılmaz hale mi gelir, uğraşıp açamaz miyim?
-Bir tanıdığım bana custom romlarin IMEI adresini özel işlem yapmadan değiştirebileceğini söyledi, dediğine göre oraya IMEI numarasını yaziyormusum ve değişiyormuş doğru mu?
Zaten kapanınca hattı 2. Yuvaya tak yine kapanınca getir açacağım dedi.
Azıcık araştırdığımda evolotionX yükleyebileceğimi farkettim. Sorun şu ki pek Xiaomi tecrubem yok, Samsung ve Sony cihazlarla uğraştım daha çok. Baya once kaçak Redmi note 9 mtk islemcili bir cihazı brick olmuştu onu kurtardım, tecrubem bundan ibaret. Bana tarif edebilecek var mı. Şimdiden teşekkürler.
Başlıca sorularım:
-Brick olabilir mi, olursa telefon tamamen kullanılmaz hale mi gelir, uğraşıp açamaz miyim?
-Bir tanıdığım bana custom romlarin IMEI adresini özel işlem yapmadan değiştirebileceğini söyledi, dediğine göre oraya IMEI numarasını yaziyormusum ve değişiyormuş doğru mu?