- Adım
- Berke
- Cihazım
- Note 13 pro
- Konular
- 1
Redmi Note 13 Pro V14.0.1.0.TNRMIXM Rom paylaşabilecek var mı kendi telefonundan kopyalayıp
Hocam fake değilse bende gördüm Facebook marketplace bir satıcıda hatta fotoğraf da buldum ekliyorum.Bu cihazın global sürümü yok henüz dolayısıyla global veya avrupa romda yok.
Sahte yazılım bu telefonculara sorun abi elinizde sahte yazılım varmı diyeHocam ben aldığımda bu sürüm yüklüydü farketmeden çin sürümüne güncelledim.Simdi bu sürümü bulamıyorum.Bu telefondan alan varsa bu sürümü paylaşabilir mi
Bizim sıkıntımızda bu işte. Sahtekarlığa sıkıntı yok diyoruzTürkçe dil olduktan sonra sıkıntı yok.Stabil çalışıyordu yine
Hocam global rom olsa zaten hiç sormayacağım.Ama yokBizim sıkıntımızda bu işte. Sahtekarlığa sıkıntı yok diyoruzçin romu global rom gibi gösterip sizi kandıran paranıza göz diken sahtekarlara "sıkıntı yok" demeyi bırakalım...
Bootloader kilidini açıp beklemekten başka çareniz yok maalesef global lansman sonrası offical romlar bir süre sonra internete düşer o zaman istediğiniz romu atarsınız.Hocam global rom olsa zaten hiç sormayacağım.Ama yok
Eu rom hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.Önerir misinizBootloader kilidini açıp beklemekten başka çareniz yok maalesef global lansman sonrası offical romlar bir süre sonra internete düşer o zaman istediğiniz romu atarsınız.