Yardım Redmi note 13 pro türkçe dile çevirme.

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Merhabalar, telefonumda çin Rom ve android 13 yüklü türkçr dil yapmsnın bilr yolu yok mudur?

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
27
BL kilidi acik ise eu rom yükleyerek Türkçeye kavuşabilirsiniz.

tukenirsin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 13 pro+
Konular
9
Redmi note 13 pro plus euromu var mi

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
27
Maalesef pro plus modelinin eu rom yok. Muhtemelen ucretli olur çıkınca. Mediatek işlemciler için ücretli oldu eu rom. Sizin cihaz pro plus ise tabi. Konu başlığında pro olarak belirtmişsiniz. Bende de pro modeli var. Pro modellerde qualcom islemciler var ve halihazırda eu rom mevcut.

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef pro plus modelinin eu rom yok. Muhtemelen ucretli olur çıkınca. Mediatek işlemciler için ücretli oldu eu rom. Sizin cihaz pro plus ise tabi. Konu başlığında pro olarak belirtmişsiniz. Bende de pro modeli var. Pro modellerde qualcom islemciler var ve halihazırda eu rom mevcut.
Eu rom var çıkmış bende fark ettim ancak eu Roma pek güvenmiyorum, 4 ocak'ta hindistana çıkacakmış telefon India rom yüklerim herhalde. Teşekkür ederim.

bheart05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 9 se
Konular
9
Bugun aldim..Fakat 14.0.8 Global surumde hatalar mevcut ..bazi programlara girerkrn Reset atiyor...Bende EU rom kurdum sorunlar kalkti..Alacaklar EU ROM kursunlar..sorunsuz

tukenirsin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 13 pro+
Konular
9
Eurom görmedim ben hindistan kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım eurom nasıl benim kullandığım hindistan 14.01

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Bugun aldim..Fakat 14.0.8 Global surumde hatalar mevcut ..bazi programlara girerkrn Reset atiyor...Bende EU rom kurdum sorunlar kalkti..Alacaklar EU ROM kursunlar..sorunsuz
Hocam bende global kurdum şebeke çalışmadı ve kapatırken yukarı aşşağı kaydırma vardı sizdede öyle miydi? Sorun yaşayan arkadaşlar hindistan rom sıkıntısız çalışıyorlar onu kurabilirler idareten ama nfc ve band 20 yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eurom görmedim ben hindistan kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım eurom nasıl benim kullandığım hindistan 14.01
Bende hindistan kurdum ama global düzelirse ona geçmeyi düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu romu ben pek beğenmiyorum açıkçası. Türkçesi tuhaf google çeviriyle çevirirken hatalı olur ya onun gibi. Birde eu roma geçersen tek kazancın büyük klasörler ve çiçek kedi widgetları olur ve otomatik güncelleme alamazsın. Bence hindistanda kalmak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Üst Alt