Nasıl.oluyor.bunun hiç videosu yok muMagisk modülü var tr yapan
Eu rom var çıkmış bende fark ettim ancak eu Roma pek güvenmiyorum, 4 ocak'ta hindistana çıkacakmış telefon India rom yüklerim herhalde. Teşekkür ederim.Maalesef pro plus modelinin eu rom yok. Muhtemelen ucretli olur çıkınca. Mediatek işlemciler için ücretli oldu eu rom. Sizin cihaz pro plus ise tabi. Konu başlığında pro olarak belirtmişsiniz. Bende de pro modeli var. Pro modellerde qualcom islemciler var ve halihazırda eu rom mevcut.
Hocam bende global kurdum şebeke çalışmadı ve kapatırken yukarı aşşağı kaydırma vardı sizdede öyle miydi? Sorun yaşayan arkadaşlar hindistan rom sıkıntısız çalışıyorlar onu kurabilirler idareten ama nfc ve band 20 yok.Bugun aldim..Fakat 14.0.8 Global surumde hatalar mevcut ..bazi programlara girerkrn Reset atiyor...Bende EU rom kurdum sorunlar kalkti..Alacaklar EU ROM kursunlar..sorunsuz
Bende hindistan kurdum ama global düzelirse ona geçmeyi düşünüyorum.Eurom görmedim ben hindistan kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım eurom nasıl benim kullandığım hindistan 14.01
Eu romu ben pek beğenmiyorum açıkçası. Türkçesi tuhaf google çeviriyle çevirirken hatalı olur ya onun gibi. Birde eu roma geçersen tek kazancın büyük klasörler ve çiçek kedi widgetları olur ve otomatik güncelleme alamazsın. Bence hindistanda kalmak daha mantıklı.Eurom görmedim ben hindistan kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım eurom nasıl benim kullandığım hindistan 14.01