Soru Redmi Note 13 Pro Plus (zircon) Community sitesinde ROM bulamıyorum

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Merhaba benim aklıma birşey takıldı. Eskiden ( 12 pro, plus modelleri kullanırken ) baktığımda xiaomi community sitesinde rom kısmında global eu vs hepsini görürdüm yanlız 13 pro plus için rom göremedim orada.

Şimdi mifirm sitesinde mevcut ama güvenemiyorum cünkü ne derece güvenilir yada official bilemedim.

Soruma gelirsek; Sizce nezaman eklenir community sitesine ? BL kilidinin açılabilmesi ile aynı zamanda siteye eklenir gibi geliyor bana ama yinede sormak istedim.

Teşekkürler

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
merhaba hocam mifirm güvenilir ayrıca xda forumlarına da bakınız

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
merhaba hocam mifirm güvenilir ayrıca xda forumlarına da bakınız
Merhabalar xdata dakiler custom oluyor e oda güvenilir olmuyor haliyle. Mifirm e gelince yani düşünüyorumda comunity de olmayan bir rom değilse illaki custom hale getiriyorlardır. Oda işte güven sorunu yaratıyor.

Acaba nezaman stock rom hazırlayıp dağıtıma sunarlar merak ediyorum. Çünkü hindistan romda e-sim yok hani hindistan sitelerinde de bu modelle ilgili esim görünmüyor. Yoksa rom çok güzel memnunum ama işte esim ihtiyacı oluyor bana arada.

teşekkürler.

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
Bence EU rom en güzeli forumda bi arkadas bl kilidi acıp HyperOS EU rom yüklemis (e sim aktif )yazdım kendısıne ozelden nasıl yaptıgını anlatması için bakalım dönüş yaparsa bende paylaşırım burada kendisi isterse
Benim cihazda rusya romu var kırgısiztandan aldım miui 14 yüklü xioami community den unlock basvurusu yaptım yarın gece 12 den sonra dedi bakalım olursa gerisi gelir yine paylaşırım sizinle.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Merhaba benim aklıma birşey takıldı. Eskiden ( 12 pro, plus modelleri kullanırken ) baktığımda xiaomi community sitesinde rom kısmında global eu vs hepsini görürdüm yanlız 13 pro plus için rom göremedim orada.

Şimdi mifirm sitesinde mevcut ama güvenemiyorum cünkü ne derece güvenilir yada official bilemedim.

Soruma gelirsek; Sizce nezaman eklenir community sitesine ? BL kilidinin açılabilmesi ile aynı zamanda siteye eklenir gibi geliyor bana ama yinede sormak istedim.

Teşekkürler

Mifirm indirme seçeneklerinde direkt Xiaomi sunucusundan link veriyor zaten. Güven konusunda endişeniz olmasın. İndirirken linki kontrol edin yeterli.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
İkinizede teşekkür ederim bilgiler için. Acaba direnç atılı bl açılöamış bir zircon yani plus modelde rom değişmede sorun çıkarmı birde şu band sorunları proda varmış ya ğlusta nasıl acaba ?

Tabi birde bl açılmadan imei de gitmeden hangi romu nasıl atsak az sorunlu olur merak ettim.

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
direnç atılı cıhazlarda imei ucmaz diye biliyorum en iyi resmi rom endonesyadır araştırabilirsiniz hem mi arama mesajlasma mevcut hem şarj konusunda çok iyi denemek gerek tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani e sim aktif olur mu denemek gerek

Son düzenleme:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
direnç atılı cıhazlarda imei ucmaz diye biliyorum en iyi resmi rom endonesyadır araştırabilirsiniz hem mi arama mesajlasma mevcut hem şarj konusunda çok iyi denemek gerek tabi

yani e sim aktif olur mu denemek gerek
Esimde tamamsa benim için okdir. Hani ses kayda çok ihtiyacımda olmadığından esim daha gerekli gibi geldi. Yanlış ilerde kilit açma vs için sanki global şart kosuyorlar gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz ?

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
Kilit açmak için çin romu olmamalı e simin kaybolması direnc ile alakalı olabilir yoksa india rom da e sim neden olmasın ki

benim cihaz rusya rom ve e sim var rm değiştiricem ancak kilit acmadan hyperos gecmek istemiyorum o zaman daha zor oluyor bl acılması

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Kilit açmak için çin romu olmamalı e simin kaybolması direnc ile alakalı olabilir yoksa india rom da e sim neden olmasın ki

benim cihaz rusya rom ve e sim var rm değiştiricem ancak kilit acmadan hyperos gecmek istemiyorum o zaman daha zor oluyor bl acılması
Bende çift direnç var hyperos hindistan rom atıldı BL kiliti açılmadan. İşe bu rom un suanki tek eksiği e-sim ve ben e-sim kullanabiliyorum arada yurt dışı seyehatlerim için. Fiziksel hat almak zor oluyor cünkü gittikten sonra alabiliyoruz oda havalanında daha pahalı şehir merkezinde almak lazım lakin işte havalanında merkeze giderken internet şart.

İspanya ya yolu düşen olduysan beni çok iyi anlar :)

Üst Alt