Yardım redmi note 13 pro plus izin hatası

batuyaral3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
Note 13 pro+
Meslek
Tarımcı
Konular
5
Arkadaşlar merhaba öncelikle yazım ve anlatımımla ilgili kusurum olursa affola bu cihaz çin versiyonuydu aldım fake rom vardı imei kayıt attırdım server üzerinden orjinal roma geçiş yaptı 2.0.209.0. vnomıxm yazılım var geçen gün hyper os 3 yazılımı geldi indirdim cihaz recovery modda kaldı 3 seferde açıldı şuanki rom sürümüne geri döndü lakin şuan herhangi bi uygulamada izin hatası verip duruyor bunu telefonu sıfırlamadan gidermek mümkünmü ? Bu arada bu olaydan sonra yazılım güncellemesi gözükmüyor ayrıca bu cihazı hyper os 3 geçirmek mümkünmü

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
3
Onemli yedeklerinizi alip cihaz a formt atin duzelecektir ayrica server kayitli degildir yazilim kayitlidir diye tahmin ediyorum cunku server kayitlilarda sorun yok yazilimla imei atanlarda sikinti var

batuyaral3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
Note 13 pro+
Meslek
Tarımcı
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onemli yedeklerinizi alip cihaz a formt atin duzelecektir ayrica server kayitli degildir yazilim kayitlidir diye tahmin ediyorum cunku server kayitlilarda sorun yok yazilimla imei atanlarda sikinti var
Teşşekürler dediğinizi yaptım düzeldi ve güncelleme yine gözüküyor dediğiniz gibi benim hatam yazılım kayıtlıymış bunun çözümü varmıdır yada rom kırılmadığı için yazılım kayıtlılar geçiş yapamıcakmı?

Üst Alt