Yardım redmi note 13 pro plus izin hatası

batuyaral3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
Note 13 pro+
Meslek
Tarımcı
Konular
5
Arkadaşlar merhaba öncelikle yazım ve anlatımımla ilgili kusurum olursa affola bu cihaz çin versiyonuydu aldım fake rom vardı imei kayıt attırdım server üzerinden orjinal roma geçiş yaptı 2.0.209.0. vnomıxm yazılım var geçen gün hyper os 3 yazılımı geldi indirdim cihaz recovery modda kaldı 3 seferde açıldı şuanki rom sürümüne geri döndü lakin şuan herhangi bi uygulamada izin hatası verip duruyor bunu telefonu sıfırlamadan gidermek mümkünmü ? Bu arada bu olaydan sonra yazılım güncellemesi gözükmüyor ayrıca bu cihazı hyper os 3 geçirmek mümkünmü

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Onemli yedeklerinizi alip cihaz a formt atin duzelecektir ayrica server kayitli degildir yazilim kayitlidir diye tahmin ediyorum cunku server kayitlilarda sorun yok yazilimla imei atanlarda sikinti var

batuyaral3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
Note 13 pro+
Meslek
Tarımcı
Konular
5
Onemli yedeklerinizi alip cihaz a formt atin duzelecektir ayrica server kayitli degildir yazilim kayitlidir diye tahmin ediyorum cunku server kayitlilarda sorun yok yazilimla imei atanlarda sikinti var
Teşşekürler dediğinizi yaptım düzeldi ve güncelleme yine gözüküyor dediğiniz gibi benim hatam yazılım kayıtlıymış bunun çözümü varmıdır yada rom kırılmadığı için yazılım kayıtlılar geçiş yapamıcakmı?

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Teşşekürler dediğinizi yaptım düzeldi ve güncelleme yine gözüküyor dediğiniz gibi benim hatam yazılım kayıtlıymış bunun çözümü varmıdır yada rom kırılmadığı için yazılım kayıtlılar geçiş yapamıcakmı?
Suanda bir cozumu yok fakat bootloader kilidinizi acabilirsenuz acin

Ebubekir44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ebubekir
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
0
benimde redmi note 13 pro plus 5g telefonum var yurt dışı telefon ama ilk aldığımda hyperos 1 de idi hyperos 2 güncellemesini yaptım bir sorun olmadı ama şimdi hyperos 3 ü yüklerken aynı hata yı aldım

moreci26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi 13 pro +
Konular
0
redmi note 13 pro plus 5g yazılımsal kayıt için ne zaman hyperous 3 güncellemesi yapmamızı önerirsiniz?

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
redmi note 13 pro plus 5g yazılımsal kayıt için ne zaman hyperous 3 güncellemesi yapmamızı önerirsiniz?
Son 1-2 hafta haric yazilimsal kayit yaptirdiysaniz hic bir zaman güncelleyemezsiniz, çözümü yeni çıktı eğer eskiden kayıt yaptırdıysanız hyperos 3 için birdaha kayıt yaptırmanız gerek

Lastmaniac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi9se
Konular
0
Selamün aleyküm konuyla ilgili benim cihaz da server kayıtlı fakat izin problemi bende de var ve şarj konusu sanki daha çabuk gidiyor sıfırlasam fabrika ayaklarından cihazın imeisi gidermi tek IMEI mevcut yardımcı olabilir misiniz

Üst Alt