Rom Redmi Note 13 Pro Plus HyperOS Hindistan ROM - NFC, Ses Kaydı, Şebeke, Güncelleme, eSim

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Herkese selamlar...
Redmi Note 13 pro 5G cihaza geçtim..
cihazda hypreOS 1.0.7.0.UNRINXM yazılım mevcut.Dirençli (hardware kırmızı) Fakat NFC v eSIM yok.. eSimi çok önemsemedim ama bu nfc yi çözmenin bir yolu varmıdır.. Yazılanları okudum ama kafam çok karıştı. Düz hesap anlatabilecek varmı arkadaşlar

Son düzenleme:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Eğer yazılımsal sorun ( rom yada yanlış kurulum ) değilse tek cevabı direnç atılırken düzgün atılmazsa NFC gidiyormuş yani o yüzden büyük ihtimal ile tekrar direnç işlemi mümkünse yaptırman lazım eğer onunla geri getirilebiliyorsa. Ama e-sim çin cihazı ise donanımsal olarak yokmuş bende bunu deneyimlemek zorunda kaldım.

Sana tavsiyem cihazı ya geri ver değiş yada tekrardan içi açılıp düzeltiliyor mu diye bir baktır.

underfire

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
benim cihazda direnç kayıtlı e sim mevcut direnç kayıtla alakası yok sanırım diğer seçenekler olabilir
işlemi nerede yaptırdınız? hangi rom'u kullanıyorsunuz? bu telefonu özellikle e-sim için aldım. direnç işlemi ile e-sim giderse benim için çöp olacak telefon.

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
deepblack Sizde miui 14 var onda global rom yüklüyorlar diye seçenek geliyor ama aktif değil kullanamıyorsunuz kesinlik ilke istediğiniz telefoncuya da gidip sorabilirsiniz. Hatta kendiniz deneyin yine hata verecek olmayacak. Çünkü çin için ü@unretilen modellerde e-sim donanımı koymamışlar bu modellere.
HyperOs kurun o seçenekte gidecek göreceksiniz.

underfire bu modellerin çin modellerinde %100 esim yoktur bunu bilerek alıp, almamaya karar vermeni öneririm. Birde biraz bekle 14 note pro plus modelini hem onda telecamerada geliyormuş belki e-simde gelir.

O yüzden denemeden ve tecrübe edinmeden lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyin !!!

underfire

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
deepblack Sizde miui 14 var onda global rom yüklüyorlar diye seçenek geliyor ama aktif değil kullanamıyorsunuz kesinlik ilke istediğiniz telefoncuya da gidip sorabilirsiniz. Hatta kendiniz deneyin yine hata verecek olmayacak. Çünkü çin için ü@unretilen modellerde e-sim donanımı koymamışlar bu modellere.
HyperOs kurun o seçenekte gidecek göreceksiniz.

underfire bu modellerin çin modellerinde %100 esim yoktur bunu bilerek alıp, almamaya karar vermeni öneririm. Birde biraz bekle 14 note pro plus modelini hem onda telecamerada geliyormuş belki e-simde gelir.

O yüzden denemeden ve tecrübe edinmeden lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyin !!!
ben zaten şu an 13 pro plus modelini kullanıyorum. e-sim özelliğini de kullanıyorum. Hollanda'dan aldım telefonu.

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Sendeki global cihaz olduğundan var esim. Sıkıntı çine özel üretilen modellerde esim domamımsal olarak olmaması

Üst Alt