Yardım Redmi Note 13 Pro Plus HyperOS (global) güncellemesi gelmiyor.

yektagenc57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yekta
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Arkadaşlar telefonu yaklaşık 1.5 ay önce aldım YD ama Global versiyon, fake rom vs. değil yani kolayca bootloader açabiliyorum fakat, ben o işlerle pek uğraşmayı sevmiyorum. En son 17 temmuzda 1.0.3.0 global gelmiş fakat bende hala 1.0.1.0 versiyonu var. Nasıl update alabilirim acaba ?

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Acaba bölgeyi birde değiştirip dener misiniz ? Bu arada arayüz bilgisinide belirtirseniz daha hızlı dönüş alırsınız. Yani miui mi yoksa hyperos mu birde global diyorsunuz tamam ama yinede o kısmıda paylasırsınız 1.0.3 ten sonraki harfleride.

yektagenc57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yekta
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acaba bölgeyi birde değiştirip dener misiniz ? Bu arada arayüz bilgisinide belirtirseniz daha hızlı dönüş alırsınız. Yani miui mi yoksa hyperos mu birde global diyorsunuz tamam ama yinede o kısmıda paylasırsınız 1.0.3 ten sonraki harfleride.
Hocam istediğiniz ssler bu galiba benim geçirmek istediğim 2. ss teki 1.0.3.0 global versiyonu telefonu YD Irak'tan aldım yani fake rom olduğunu sanmıyorum.

Bir de bölge değiştirin dediniz hangi bölgeyi yapayım?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-07-27-10-56-49-476_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-27-10-56-49-476_com.android.settings-edit.jpg
    227,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2024-07-27-10-57-33-553_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2024-07-27-10-57-33-553_com.brave.browser.jpg
    364,5 KB · Görüntüleme: 27

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Merhabalar sizdeki stock global rom evet fake değil. Lakin daha ota olarak sunulmamışsa gelmemesi normal birde bu güncellemeyi ota ile alan global rom sahiplerinin bölgelerini öğrenirseniz belki o bölgeye aldığınızda telinizi gelebilir.

yektagenc57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yekta
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar sizdeki stock global rom evet fake değil. Lakin daha ota olarak sunulmamışsa gelmemesi normal birde bu güncellemeyi ota ile alan global rom sahiplerinin bölgelerini öğrenirseniz belki o bölgeye aldığınızda telinizi gelebilir.
Anladım sağolun hocam fakat benim hiç böyle tanıdığım birileri yok nereden bulucam? Veya internetten manuel kendim ota rom indirmek istesem nereyi önerirsiniz?

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Anladım sağolun hocam fakat benim hiç böyle tanıdığım birileri yok nereden bulucam? Veya internetten manuel kendim ota rom indirmek istesem nereyi önerirsiniz?
BL kiliti açık olsaydı daha önceki modellerde deneyimlediğim için tecrübelerimi aktarır yol gösterirdim yada fikir verirdim ama 13 pro plusa geçtiğimden beri bootloader kilidi açılmadığından daha bende direnç yöntemiyle işlem yaptırdım ve bu noktada az cok bu konuda seninle aynı noktadayız ama forumda bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar var onların yönlendirmesi ve fikir vermesi daha doğru olur.

Üst Alt