- Adım
- Şeyhmus
- Cihazım
- Aydin
- Konular
- 12
İşlem sonu başarız olursa cihaz herhangi bir sıkıntı olur mu pekisuper fiyat ama işlem sonu başarısız olacaklar
İşlem sonu başarız olursa cihaz herhangi bir sıkıntı olur mu pekisuper fiyat ama işlem sonu başarısız olacaklar
Direnç yaptirmayın yazılım ile imei attirin ben öyle yaptirdim güncelledim hard reset yaptım hic bir sorun olmadı İstanbul'dayımherkese selamlar redmi note 13 pro plus 5g 12+512 global cihaz aldım ama direnç henüz yok diyoriar istanbul içi direnç işi yapacak varsa buradan yanıtlayabilir mi ve dirençde sebeke nfc gibi olayların gittigi söyleniyor
Nasıl ve nereden yapılıyo twrpden falan mı?Direnç yaptirmayın yazılım ile imei attirin ben öyle yaptirdim güncelledim hard reset yaptım hic bir sorun olmadı İstanbul'dayım
İstanbul Esenyurt da bir telefoncuda yaptirmiştim telefon da root işlemi yokNasıl ve nereden yapılıyo twrpden falan mı?
Çin cihazları da dahil midir?Bu cihazlar artık Dirençsiz yazılım ile kayıt oluyor arkadaşlar. İşlem sonrası güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor.
EvetÇin cihazları da dahil midir?
Merhaba, hangi programla yazılım ile kayıt oluyor bilgi verebilir misiniz.Bu cihazlar artık Dirençsiz yazılım ile kayıt oluyor arkadaşlar. İşlem sonrası güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor.
çin cihazı fiyat alabilir miyimBu cihazlar artık Dirençsiz yazılım ile kayıt oluyor arkadaşlar. İşlem sonrası güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor.
özel mesaj gönderdim.çin cihazı fiyat alabilir miyim