Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımRedmi note 13 pro plus Bootlader kilidi ve fake rom sorunu
bende hindistan rom mevcut hocam .. Harici olarak bu cihaz için açtırmak sacma demısınız mi 14 ultra alsamda yıne bl kılıt actırmak ısterım bu alanda yetkınız alakanız nedır kı sacma dıyorsunuz komedı gercekten
bende hindistan rom mevcut hocam .. Harici olarak bu cihaz için açtırmak sacma demısınız mi 14 ultra alsamda yıne bl kılıt actırmak ısterım bu alanda yetkınız alakanız nedır kı sacma dıyorsunuz komedı gercekten
Hocam hem kayıt için para verip hem direnç için ayrı para vermenin neresi mantıklı ?
Bir 1000 TL vermek var birde 2500 TL vermek var hangisi mantıklı sizce.
Zaten direnç sonrası global rom yükleniyor bu modele global sonrası istediğiniz gibi kilit açabilirsiniz. Bu sayede hem cihazı kayıt ettirmiş olursunuz, hem kilidi açabilirsiniz.
Xiaomi 14 gibi cihazlar için bir şey diyemem fakat bu tür MTK cihazlar için maalesef benim kararım bu yönde.
Ben de bunu belirtmek istedim elinde sonunda bu cihaz zaten dirençle kayıt olacak.
Bugün aldığım yer ikisinede çaktı ve romda hindistan atıldı hyperOs sonrasındada güncelledim bakalım. Şuan normal gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 2 sime direnç attılar hindistan room da attılar ücretsiz ama diyelim ben bl kilidi açtım comunity uygulamasından sonra global tom çıkıncada yükledim ozaman gidermi bu dirençli i..ler ?
Teşekkürler şimdiden cevap için.
Rom yazacaktım bir room yazmışım birde tom ama anlarsınız siz zaten
Bugün aldığım yer ikisinede çaktı ve romda hindistan atıldı hyperOs sonrasındada güncelledim bakalım. Şuan normal gibi
Bu arada 2 sime direnç attılar hindistan room da attılar ücretsiz ama diyelim ben bl kilidi açtım comunity uygulamasından sonra global tom çıkıncada yükledim ozaman gidermi bu dirençli i..ler ?
Teşekkürler şimdiden cevap için.
Rom yazacaktım bir room yazmışım birde tom ama anlarsınız siz zaten
Telefonun arkasındaki bandrole bakarsam sonu C çin gibi içinde gelen rom ve mi sitesinde doğrularken fake rom ile global dedi şimdi hindistan rom çaktırınca hindistan oldu.
Yani nfc çalısıyor diğer hint romlarına göre o yüzden bende bilemedim
Telefonun arkasındaki bandrole bakarsam sonu C çin gibi içinde gelen rom ve mi sitesinde doğrularken fake rom ile global dedi şimdi hindistan rom çaktırınca hindistan oldu.
Yani nfc çalısıyor diğer hint romlarına göre o yüzden bende bilemedim
Bende de c yazıyor cihazda ama nfc calismiyor. Bu arada kilit açılmadan rom atiliyormus bugün rom attırıp sistemi göreceğim. Kilit açmaya gerek yokmuş bunu öğrenmek güzel olacak sanırım.
Evet kilit açmadan yaptılar benimde. Hatta şuan açmayı da düşünmüyorum çünkü suan sıfır sıkıntı ve sanki güncelleme konusunda global romdan daha iyi ve eksiği yok ama fazlası var şaşaırdım.
Fazlası dediğim bir kaç uygulama