Soru Redmi note 13 pro plus 5g server kayıt

abduakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Rednte13proplus
Konular
2
Merhabalar arkadaşlar, redmi note 13 pro plus 5g sever kayıt yapılıyor mu yoksa direnç mi? nasıl IMEI kayıt yaparım bunu. Yardımcısı olabilir misiniz. Teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kilit açılamadığı için direnç ile oluyor. Yakında xiaomi cihazlarla ilgili bir yenilik bekleniyor.
MTK işlemcili cihazlar güncelleme sıfırlama uapılır ve bootloader kilit şartı olmadan imei işlemi yapılabilecek..

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Kilit açılamadığı için direnç ile oluyor. Yakında xiaomi cihazlarla ilgili bir yenilik bekleniyor.
MTK işlemcili cihazlar güncelleme sıfırlama uapılır ve bootloader kilit şartı olmadan imei işlemi yapılabilecek..
Nasıl bir yenilik hocam bilgi var mı

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
çıkarsa eğer duyuru yapacağım inşallah. Çünkü devrim niteliğinde bir yenilik olacak.
Bootloader kilidi açabilecez mi hocam :)
Devrim niteliğinde dediğinize göre şuan bize göre bunu yaparlarsa devrem niteliğinde olur :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidi açabilecez mi hocam :)
Devrim niteliğinde dediğinize göre şuan bize göre bunu yaparlarsa devrem niteliğinde olur :)
Kilit açma yok. Kilit açmaya gerekte yok takıntı yapmayın artık Kilit olayını bence.
Google play yaptırımları orta da yakında hiç bir uygulama kilit açık cihazlara kurulmaz. Yeni dünya düzenine ayak uydurmaya bakın. :)
iyi forumlar..

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
2
Kilit açma yok. Kilit açmaya gerekte yok takıntı yapmayın artık Kilit olayını bence.
Google play yaptırımları orta da yakında hiç bir uygulama kilit açık cihazlara kurulmaz. Yeni dünya düzenine ayak uydurmaya bakın. :)
iyi forumlar..
peki şimdi blyi kapatmamız mı lazım Google play store sorunsuz olması için, rubyde ne kadar mümkün kilit kapatmak

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
2
direnç işlemi de ip korumasını bozuyor

abduakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Rednte13proplus
Konular
2
Hocan, Xiaomi cihazlar demişsiniz, bundan sonra çıkacak olanlarda mı yoksa bir güncelleme ile tüm cihazlara mi uygulanacak o yenilik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocan, Xiaomi cihazlar demişsiniz, bundan sonra çıkacak olanlarda mı yoksa bir güncelleme ile tüm cihazlara mi uygulanacak o
Birde kilit açılmadığı için demişsiniz, redmi note 13 pro plus 5g da bootloader kilidi açılamıyor mu yani.

Üst Alt