Sürüm yazan kısımda yazan sürüm kodu UNOMIXN. Bu şekilde bir sürüm kodu yok yani cihazınızda fake rom varResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ama benim araştırdığımda göre hyperos os çin sürümü olarak gerçek rom diyorlar ben mi yanlış anladım anlamadım kiSürüm yazan kısımda yazan sürüm kodu UNOMIXN. Bu şekilde bir sürüm kodu yok yani cihazınızda fake rom var
Sizin demek istediğiniz şeyi anlamadım ama birşey daha deneyelim. Play store'ye girin. Arama kısmına "Device Info HW" yazın. Yeşil logolu uygulamayı indirin. Uygulamaya girin. Yukarıdan 3.seçenek olan sisteme tıklayın. Sayfayı aşağı yukarı kaydırmadan direk SS alıp atabilirmisinAma benim araştırdığımda göre hyperos os çin sürümü olarak gerçek rom diyorlar ben mi yanlış anladım anlamadım ki
Sizin demek istediğiniz şeyi anlamadım ama birşey daha deneyelim. Play store'ye girin. Arama kısmına "Device Info HW" yazın. Yeşil logolu uygulamayı indirin. Uygulamaya girin. Yukarıdan 3.seçenek olan sisteme tıklayın. Sayfayı aşağı yukarı kaydırmadan direk SS alıp atabilirmisin
Bu cihaz note 13 pro plus 5g modeli. Kilit açamazsınız ama yazılımsal imei atarak güncelleme yapılır hale getirilir. Şuanda cihazda Güncelleme yapması kapatılmış global rom yüklü. Biz uzak bağlantı ile hallederiz bu işlemi.
Abi size ulaşmam için telefon numaranızı özelden göndermeniz mümkün müBu cihaz note 13 pro plus 5g modeli. Kilit açamazsınız ama yazılımsal imei atarak güncelleme yapılır hale getirilir. Şuanda cihazda Güncelleme yapması kapatılmış global rom yüklü. Biz uzak bağlantı ile hallederiz bu işlemi.
Başta da dediğim gibi cihazınızda fake rom varResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet maalesef sahte rommus