Yardım Redmi Note 13 Pro Güncellerken Şarj uyarısı yedim

alperovs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.02.210.0.vnfeuxm
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, Xiaomi Redmi Note 13 Pro'm var güncellerken şarjım 20 olduğunu düşünüyodum ve değilmiş sanırım bootloop'e girdim fakat mi asistana bağlan diyince bi süre bir şey yapmayınca tel açılıyor bu hali ile düzeltmemin şansı var mı az önce yeniden güncellemeyi indirdim ve güncellettim şarja takılı iken yine reboot ekranına düştü nasıl geçebilirim.İlla wipe data veya güncel rom mu yüklemeliyim.Şimdiden teşekkür ederim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Note 13 pro 4g (emerald) model yazılımsal kayıtlı cihaz ise hyperos 3 e güncelleme yapmaz. açılmaz ise masraf edersiniz. Böyle kullanmaya devam.

Oyla:

alperovs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
1
Muhtemelen değil hocam Türkiye'de mağazadan aldım kendisi güncellemeyi sundu rom yüklemeye çalışmıyorum bir de kendisi şu an hyperos zaten
Note 13 pro 4g (emerald) model yazılımsal kayıtlı cihaz ise hyperos 3 e güncelleme yapmaz. açılmaz ise masraf edersiniz. Böyle kullanmaya devam.

Oyla:

alperovs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
1
Dediğiniz doğru çıktı ben kendisi güncelledi diye yanlış yapmışım servislik oldu cihaz garantisi vardı keşke ilk sizi dinleseydim büyütmeden

Oyla:
Üst Alt