- Adım
- enis
- Cihazım
- note 13 pro plu
- Konular
- 0
Nasıl yaptınızBen direnc yaptırmadan açtırdım
Nasıl yaptınızBen direnc yaptırmadan açtırdım
Fake rom yüklü geldi geliştirici kilit açık görünüyor ama açık değil bilgisayar dan kontrol ettiğimizde rom yüklemeye çalıştım telefon kilitlendi main menu kaldı bulunduğum yerde iyi bir telefoncuya götürdüm orjinal çin romunu yükledi bir ay sonra gel kilit açalım global yükleyelim dediNasıl yaptınız
Ne kadar a mal olacakFake rom yüklü geldi geliştirici kilit açık görünüyor ama açık değil bilgisayar dan kontrol ettiğimizde rom yüklemeye çalıştım telefon kilitlendi main menu kaldı bulunduğum yerde iyi bir telefoncuya götürdüm orjinal çin romunu yükledi bir ay sonra gel kilit açalım global yükleyelim dedi
Hangi şehirden yazıyorsun ben 2500 yaptırdımNe kadar a mal olacak
Şuan cihazın modeli ve sürümü ne gözüküyor, sertifikasyon hâla Çin miHangi şehirden yazıyorsun ben 2500 yaptırdım
Evet çin normal güncelleme alıyor çalışmasınd hiçbir sıkıntı yok ilk geldiğinde fake rom yüklü ve kilit açıkmış gibi geldi ama kilit açık değildi telefoncu orjinal cin rom attı düzeldiŞuan cihazın modeli ve sürümü ne gözüküyor, sertifikasyon hâla Çin mi
Anlamadığım alırken direnç artı kayıt için 900 TL istiyorlardı ve güncelleme sıfırlama sorunsuz deniyordu, siz sadece kilit açmaya 2500 fazla değil mi sankiEvet çin normal güncelleme alıyor çalışmasınd hiçbir sıkıntı yok ilk geldiğinde fake rom yüklü ve kilit açıkmış gibi geldi ama kilit açık değildi telefoncu orjinal cin rom attı düzeldi
Aslında çok istiyorlar ama yapacak bir şey yokAnlamadığım alırken direnç artı kayıt için 900 TL istiyorlardı ve güncelleme sıfırlama sorunsuz deniyordu, siz sadece kilit açmaya 2500 fazla değil mi sanki