Yardım Redmi note 13 Pro + güncelleme sorunu

munjur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nevzat
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
cin versiyon global romlu direnc kayitli 256 gblik cihazimda 1.0.1.0unomixm yazilim vardi guncelleme gelmiyordu bende mifirm den 1.0.9.0 unomixm indirip ayarlardan yukledim sonra sifirladim imei gitmedi kullandim. sonra hyperos 2 guncellemesini ayni yontemle yukleyebilir miyim diye denedim ayarlarda guncelleme dogrulanamiyor success hatasi verdi. acaba hyperos 2 yuklememin yolu var mi kandirma yontemiyle yapayim dedim olmadi

ozkansadettin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
4
cin versiyon global romlu direnc kayitli 256 gblik cihazimda 1.0.1.0unomixm yazilim vardi guncelleme gelmiyordu bende mifirm den 1.0.9.0 unomixm indirip ayarlardan yukledim sonra sifirladim imei gitmedi kullandim. sonra hyperos 2 guncellemesini ayni yontemle yukleyebilir miyim diye denedim ayarlarda guncelleme dogrulanamiyor success hatasi verdi. acaba hyperos 2 yuklememin yolu var mi kandirma yontemiyle yapayim dedim olmadi
Şuan için yok malesef yok kurcalamayın elinizde kalır telefon

ElvesTOON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan ÜNVER
Cihazım
Redmi - C12
Konular
0
Yurtdışı, cihazlara. güncelleme, desteği sunulmaz.

ElvesTOON.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışındaki cihazlara. Hiçbir güncelleme veya destek sunulmuyor. Güncelleme yaparsanız telefonunuzun çökmesi muhtemeldir (denemeyin)
ElvesTOON.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yurtdışı, cihazlara. güncelleme, desteği sunulmaz.

ElvesTOON.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışındaki cihazlara. Hiçbir güncelleme veya destek sunulmuyor. Güncelleme yaparsanız telefonunuzun çökmesi muhtemeldir (denemeyin)
ElvesTOON.
Yok canım daha neler :D Bilmiyorsanız yazmak zorunda değilsiniz ki? Yoksa trolcülük mü oynuyoruz?

Üst Alt