- Adım
- KADİR
- Cihazım
- xiomi mi5s
- Konular
- 1
hyperos 1.0.4.0 UMCMIXM sürüm bu hocam çin değil sanırımÇin model ise şuanda çözüm yok server kapalı.
hyperos 1.0.4.0 UMCMIXM sürüm bu hocam çin değil sanırımÇin model ise şuanda çözüm yok server kapalı.
Cihazın global olduğu içindeki romdan tespit edilmiyor hocam. Arka kapakta CE simgesi olması lazım. Model numarası da sizi yanıltmasın direnç değişimi yapılan cihazlarda da model numarası G oluyorhyperos 1.0.4.0 UMCMIXM sürüm bu hocam çin değil sanırım
imei kayıtlı değil onu biliyorum direnç yapılmamış yani arka kapakda da ce simgesi yok göremedim hocam model no 2211133G yazıyorCihazın global olduğu içindeki romdan tespit edilmiyor hocam. Arka kapakta CE simgesi olması lazım. Model numarası da sizi yanıltmasın direnç değişimi yapılan cihazlarda da model numarası G oluyor
Direnç değişimi de sadece imei atmak için yapılmaz. global rom yükleyebilmek içinde yapılır.. Direnç değişimi yapıldıysa model no G olmuştur. Direnç yoksa cihaz globaldir zaten güncelleme yapması lazımimei kayıtlı değil onu biliyorum direnç yapılmamış yani arka kapakda da ce simgesi yok göremedim hocam model no 2211133G yazıyor
kontrol ettim hocam burdaki talimatlara göre direnç kaydı yapılmamış görünüyor değerler yeşil renkteDirenç değişimi de sadece imei atmak için yapılmaz. global rom yükleyebilmek içinde yapılır.. Direnç değişimi yapıldıysa model no G olmuştur. Direnç yoksa cihaz globaldir zaten güncelleme yapması lazım
direnç değiştimi kontrol etme
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye
Hocam var mı öneriniz cozumunuZ ne yapmam lazim H.kadioglukontrol ettim hocam burdaki talimatlara göre direnç kaydı yapılmamış görünüyor değerler yeşil renkte