Yardım Redmi Note 13 Pro+ Güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hyperos 1.0.4.0 UMCMIXM sürüm bu hocam çin değil sanırım
Cihazın global olduğu içindeki romdan tespit edilmiyor hocam. Arka kapakta CE simgesi olması lazım. Model numarası da sizi yanıltmasın direnç değişimi yapılan cihazlarda da model numarası G oluyor

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
1
Cihazın global olduğu içindeki romdan tespit edilmiyor hocam. Arka kapakta CE simgesi olması lazım. Model numarası da sizi yanıltmasın direnç değişimi yapılan cihazlarda da model numarası G oluyor
imei kayıtlı değil onu biliyorum direnç yapılmamış yani arka kapakda da ce simgesi yok göremedim hocam model no 2211133G yazıyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei kayıtlı değil onu biliyorum direnç yapılmamış yani arka kapakda da ce simgesi yok göremedim hocam model no 2211133G yazıyor
Direnç değişimi de sadece imei atmak için yapılmaz. global rom yükleyebilmek içinde yapılır.. Direnç değişimi yapıldıysa model no G olmuştur. Direnç yoksa cihaz globaldir zaten güncelleme yapması lazım

direnç değiştimi kontrol etme
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye

kdr_87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KADİR
Cihazım
xiomi mi5s
Konular
1
Direnç değişimi de sadece imei atmak için yapılmaz. global rom yükleyebilmek içinde yapılır.. Direnç değişimi yapıldıysa model no G olmuştur. Direnç yoksa cihaz globaldir zaten güncelleme yapması lazım

direnç değiştimi kontrol etme
Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye
kontrol ettim hocam burdaki talimatlara göre direnç kaydı yapılmamış görünüyor değerler yeşil renkte

Üst Alt