Bende güncelledim o sürüme fakat işin Garibi her güncelleme de bende pil performansı geriliyorHocam India rom dışlanıyor ya. Dün 1.0.15.0 aldı HyperOS 2 gelmedi halen. Beta-Tester'e bende kayitliyim. Ayni durum, sadece bekleyecegiz. Surekli kontrol edin guncelleme gelmismi diye
Hyperos 2 güncellemesinide bekleme sebebim kandırma yapıp endonezya rom yüklemek içinBende güncelledim o sürüme fakat işin Garibi her güncelleme de bende pil performansı geriliyor
Rom kodunuz nedir. Yani india mi tr mi russia miXiaomi Community uyguşamasını diyorsanız evet oradan yaptım beta tester ı
Rom kodunuz nedir. Yani india mi tr mi russia mi
Yeni güncelleme geldiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Xiaomi topluluğu uygulaması üzerinden Globalı seçiyoruz ve ordan beta testera kayıt oluyoruz 1 gün içinde onaylandı. Onaylandıktan sonra bölgeyi FAS yapıyoruz güncelleme geliyor.
''Telefonum Yurtdışı Yazılımsal kayıt herhangi bir sorun olmadı''
Sizinki global sürümYeni güncelleme geldi
Bana neden gelmiyor güncelleme anlayamadımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam ek ayarlardan bolge degistirince geliyodu aslinda ama size o da gelmemisBana neden gelmiyor güncelleme anlayamadım
Kendinizde yükleyebilirsiniz mi frimden zip stable kısmından global sürüm indirim guncelleyici ek özelliklerden rom paketi seçip yükleyebilirsinizhocam ek ayarlardan bolge degistirince geliyodu aslinda ama size o da gelmemis
Ama yurtdisi yazılım kayıtlı ise şebeke gidiyor hyperos 2 guncelleyince haberiniz olsunhocam ek ayarlardan bolge degistirince geliyodu aslinda ama size o da gelmemis
Yanlışın var gitmiyor benim ki yurtdışı ve yazılım kayıtlıKendinizde yükleyebilirsiniz mi frimden zip stable kısmından global sürüm indirim guncelleyici ek özelliklerden rom paketi seçip yükleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama yurtdisi yazılım kayıtlı ise şebeke gidiyor hyperos 2 guncelleyince haberiniz olsun