Orochi hocam siz anlarsınız sanırım. Benim telefonda sahte yazılım dediklerinden bulunuyor sanırım. Güncelleme almıyor. Çin menşei muhtemelen. Sürümü 1.0.4.0. Sizinki global miydi benimki gibi mi? Sorunsuz bir şekilde güncellemeyi alabilir miyim?Hindistan harici tüm bölgelerde NFC çalışır
Global , Türkiye ve EEA harici tüm bölgelerde MIUI arama ve mesajlaşma bulunuyor .
1.0.12.0 Hyperos.eu dün kurdum şimdilik iyi gibi
Pil yönünden kullandığım en iyisi 1.0.4.0 eu
Cihazımın paneli farklı olduğu için MIUI Xiaomi.eu da beyaz ekran sorunu veriyor sorunu çözdüm ama bu sefer garip hatalar verdiği için MIUI sürümünü kullanmadığım için MIUI sürümünün pil vb hakkında pek konuşamayacağım
fake rom varsa güncelleme alamazsın , kullandığın cihaz model yazmamışsın ama rn13 pro 5g ise sadece çin veya hindistan romunda otomatik güncelleme alır fake romda güncelleme bekleme . bende çin cihazı kullanıyorum ama bootloader kilidi açık istediğim romu yükleyebiliyorum .Orochi hocam siz anlarsınız sanırım. Benim telefonda sahte yazılım dediklerinden bulunuyor sanırım. Güncelleme almıyor. Çin menşei muhtemelen. Sürümü 1.0.4.0. Sizinki global miydi benimki gibi mi? Sorunsuz bir şekilde güncellemeyi alabilir miyim?
Eu romdan kastın Xiaomi.eu romuysa modem felan atmadana gerek yok direk çalışırHocam kusura bakma tekrar soruyorum ama cevap alamadığım için, şimdi Çin cihazlarında eu rom sorunsuz çalışıyormu şebeke problemi olmadan, birde global romlarda modem.img yükleyerek kullanabiliyorum demişsiniz en son denediğimde sorunluydu şebeke, uzun zamandır denemedim bir değişiklik oldumu?
Evet xiaomi.eu yu soruyorum, diğer global romlarda hindistan modem flashlayınca 1-2 saat sonra mobil veri 3-4 saat sonrada şebeke sürekli olarak gidip gelmeye başlıyor bundan dolayıda hint roma dönmek zorunda kalıyorum.Eu romdan kastın Xiaomi.eu romuysa modem felan atmadana gerek yok direk çalışır
EEA (eu) ve diğer global romlarda çin veya hindistan modem.img atarak sorunsuz kullanabiliyorum , sende ne gibi sorun oluyor ?
Cihazında direnç var diye tahmin ediyorum atılan direncden dolayı oluyor o sorun daha önce bir kac kişi daha soylemiştiEvet xiaomi.eu yu soruyorum, diğer global romlarda hindistan modem flashlayınca 1-2 saat sonra mobil veri 3-4 saat sonrada şebeke sürekli olarak gidip gelmeye başlıyor bundan dolayıda hint roma dönmek zorunda kalıyorum.
Evet cihaz dirençli forumda başka kişilerde aynı dertten muzdaripti sende çalışıp benimki gibi başkalarında da sıkıntı varsa dirençten olabilir o zaman, el mahkum böyle kullanmaya devam yani. Eyvallah sağolasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde sen bu firmware dosyasından sadece modemi mi flashlıyorsun yoksa twrp ile komple dosyayı mı.