Yardım Redmi Note 13 Pro (garnet) IMEI Sorunu

tapoy96715

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tap
Cihazım
10S
Konular
2
Merhaba, Redmi Note 13 Pro cihazını aldım. Sadece 1 SIM IMEI kaydını telefoncuda yaptırdım diğer SIM çalışmıyor. IMEI yer değiştirme problemi yaşıyorum. Yani cihazı yeniden başlatınca IMEI diğer SIM'de çalışıyor. Ama IMEI numaraları sabit. Farklı telefoncuya götürsem 2 SIM'e de IMEI yapsa sorun çözülür mü. Bu modele kalıcı IMEI olur mu?
Ayriyeten telefona güncelleme gelmiyor
Teşekkürler

Cihaz Güncelleme Sürümü: UNRMIXM

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
Merhaba, Redmi Note 13 Pro cihazını aldım. Sadece 1 SIM IMEI kaydını telefoncuda yaptırdım diğer SIM çalışmıyor. IMEI yer değiştirme problemi yaşıyorum. Yani cihazı yeniden başlatınca IMEI diğer SIM'de çalışıyor. Ama IMEI numaraları sabit. Farklı telefoncuya götürsem 2 SIM'e de IMEI yapsa sorun çözülür mü. Bu modele kalıcı IMEI olur mu?
Ayriyeten telefona güncelleme gelmiyor
Teşekkürler

Cihaz Güncelleme Sürümü: UNRMIXM
Telefonuna doğru şekilde server kayıt yapılırsa sim kart yeri değiştirme sorunun çözülür diye biliyorum, güncelleme içinde bu cihaz güncelleme almaz diye biliyorum, kayıt için H.kadioglu hocamıza yaz, yardımcı olur.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Note 13 pro 5g lerde yaşanan klasik sorunu yaşıyorsunuz. Dosyanın imzalatıldığı server'ın kalitesizliği diyelim ama çözümü mevcut. Yeniden doğru şekilde işlem yapılarak bu sorun düzelir ve sürekli sim kart sök tak, yer değiştir sorunları yaşamazsınız. Çift sim server kayıt da olur bu cihazlara ama çift sim kullanmıyorsanız masrafa gerek yok.

muji41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa yılm
Cihazım
Redmi
Konular
0
H.kadioglu hocam bende dirençli çift sim kayıtlı fake rom yüklü redmi k50 (rubens) var, buna son sürüm rom yükledim şebeke 3g çekiyor nasıl düzeltiriz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
H.kadioglu hocam bende dirençli çift sim kayıtlı fake rom yüklü redmi k50 (rubens) var, buna son sürüm rom yükledim şebeke 3g çekiyor nasıl düzeltiriz
cihaz global değil normaldir ya rom la ya da sürümle alakalı olacağını sanmıyorum. Eksik bandlar sebebiyle böyledir. Yazılımdan olduğunu düşünüyorsanız eski sürümünüze dönüp deneyebilirsiniz.

Üst Alt