- Adım
- fatih
- Cihazım
- lg g2
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar Redmi note 13 pro aldım.E sim kullanmak istiyorum ama böyle bir sorunla karşılaştım var mı bir çözümü.. Teşekkürler
Aynı sorunu yaşamıyoruz sanırım e sim seçeneği aktif barkod ile e sim eklemeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorumRehber - Xiaomi 13 E-Sim desteğini aktif etme
Xiiaomi Mi13 eSim sorunun çözümü; Belki birilerine yararı dokunur. eSim aktif etmek için çok uğraştım, sonunda buldum. TR sürümünde eSim aktif olarak gözükmemektedir. Normalde Sim kartlar & mobil ağlar altında mobil veri açık ve onunda altında eSim Kullan gözükmesi gerkiyor. Maalesef TR sürümde...forum.miuiturkiye.net
Merhaba, aynı sorun bende de var ,bir çözüm bulabiliriz mi acaba?Rehber - Xiaomi 13 E-Sim desteğini aktif etme
Xiiaomi Mi13 eSim sorunun çözümü; Belki birilerine yararı dokunur. eSim aktif etmek için çok uğraştım, sonunda buldum. TR sürümünde eSim aktif olarak gözükmemektedir. Normalde Sim kartlar & mobil ağlar altında mobil veri açık ve onunda altında eSim Kullan gözükmesi gerkiyor. Maalesef TR sürümde...forum.miuiturkiye.net
Aynı sorun bende de var,bir çözüm bulursanız paylaşır mısınız mümkünse?Aynı sorunu yaşamıyoruz sanırım e sim seçeneği aktif barkod ile e sim eklemeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum