Yardım Redmi note 13 pro+ direnç sonrası nfc problemi

maxshooter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
note 13 pro+
Konular
1
merhaba arkadaşlar, Geçenlerde telefonun ekranı kırıldı hazır ekranı yaptırıcakken direnç işleminide yaptırayım dedim. Yapacak kişiye özellikle nfcnin bozulup bozulmayacağını sorduğumda kesinlikle bozulmaz dedi. Mantıken tamamen gitmedi ama işlezsiz hale geldi. İşim gereği sürekli nfcyle ödeme alıyorum. İşlemden sonra, yeni kartlarda zor bela ödeme alabilsem de eski kartlarda kesinlikle alamıyorum. yapan kişiye sorunu anlattığımda ekran değişiminden dolayı olduğunu söylüyor. Sorunu şu sekilde daha net anlatmaya çalışayım, işlem yapılmadan önce telefonun ekranı açıkken arkasına temassız herhangi bi kart değdirdiğimde uyarı bildirimi 5-10 defa gelirken şuan zor bela 1 defa anca geliyor, yani nfcnin çekim gücü 10/1 oranına düştü buda ödeme almama engel oluyor. Bu durumu yaşayan düzelten veya fikir verebilicek var mı?

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Bunu takılan ekran ile değil direnç işlemi uygulanırken zarar verilmiş olmasından kaynaklanıyordur.

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Onu teknik servis işi yapanlar iyi bilir aksi taktirde ezbere konuşulmuş olur.

maxshooter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
note 13 pro+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncell

aseyhmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şeyhmus
Cihazım
Aydin
Konular
11
Kardeşim direnç imei kaydıyla alakası yok ben direnç kaydı kaptım NFC çok iyi çalışıyor drinç kaydı yaparken bir aksana zarar verdi senin ustan

suha28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süha
Cihazım
Mi 9
Konular
0
merhaba arkadaşlar, Geçenlerde telefonun ekranı kırıldı hazır ekranı yaptırıcakken direnç işleminide yaptırayım dedim. Yapacak kişiye özellikle nfcnin bozulup bozulmayacağını sorduğumda kesinlikle bozulmaz dedi. Mantıken tamamen gitmedi ama işlezsiz hale geldi. İşim gereği sürekli nfcyle ödeme alıyorum. İşlemden sonra, yeni kartlarda zor bela ödeme alabilsem de eski kartlarda kesinlikle alamıyorum. yapan kişiye sorunu anlattığımda ekran değişiminden dolayı olduğunu söylüyor. Sorunu şu sekilde daha net anlatmaya çalışayım, işlem yapılmadan önce telefonun ekranı açıkken arkasına temassız herhangi bi kart değdirdiğimde uyarı bildirimi 5-10 defa gelirken şuan zor bela 1 defa anca geliyor, yani nfcnin çekim gücü 10/1 oranına düştü buda ödeme almama engel oluyor. Bu durumu yaşayan düzelten veya fikir verebilicek var mı?
Cihaza India rom yükleyince düzeliyor yetkili hesap ile bootloader açık olsun yada olmasın farketmiyor rom yükleme biliyor India rom yükleyince sorun düzeliyor benim başıma geldi bu şekilde çözdüm direnç yapınca sadece India rom da cihazın tüm özellikleri çalışıyor

Üst Alt