Yardım Redmi Note 13 Pro+ bootloader kilidi açılmıyor

mairre74

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Baslıkta belırttıgım gıbı bootloader acılmıyor ''the System is being upgraded. Please try again later'' hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba? Xiaomi Community denedım yine olmadı.Fake rom oldugunu sanmıyorum XM ile bitiyor cıhaz hypor os 1.0.1.0 surumundeyim acil yardım edersenız sevinirim kafayı yıcem cunku meraktan

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Baslıkta belırttıgım gıbı bootloader acılmıyor ''the System is being upgraded. Please try again later'' hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba? Xiaomi Community denedım yine olmadı.Fake rom oldugunu sanmıyorum XM ile bitiyor cıhaz hypor os 1.0.1.0 surumundeyim acil yardım edersenız sevinirim kafayı yıcem cunku meraktan
H.kadioglu hocamız bu konu da gereken desteği ve bilgiyi verecektir.

Kolay gelsin.

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30
hocam aynı durum bende de var. bir çözüm bulabildiniz mi

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Xiaomi community de belirtilmiş daha çalışmalar sürüyormuş yani official olarak tamamlanmadan normal vatandaşın ücretsiz açtırması şuanlık imkansız. Yetkili hesapla oluyordur oda ücretli bildiğim kadarı ile. Yani şuanlık hep forumdada değinildiği gibi direnç + imei + rom en mantıklısı çünkü zaten kayıt fiyatına telefonum iki katı fiyat vermeyeceğinize göre imei attırmak için zaten o parayı vereceksiniz günün sonunda.

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30
Xiaomi community de belirtilmiş daha çalışmalar sürüyormuş yani official olarak tamamlanmadan normal vatandaşın ücretsiz açtırması şuanlık imkansız. Yetkili hesapla oluyordur oda ücretli bildiğim kadarı ile. Yani şuanlık hep forumdada değinildiği gibi direnç + imei + rom en mantıklısı çünkü zaten kayıt fiyatına telefonum iki katı fiyat vermeyeceğinize göre imei attırmak için zaten o parayı vereceksiniz günün sonunda.
hocam ben arama, mesajlaşma uygulamaları için endonezya rom yüklemek istiyorum o yüzden kilit açmakla uğraşıyorum.
direnç + imeide kilit açılmıyormuş. dolayısıyla yine kildi açamazsam istediğim romu yükleyemeyeceğim.
acaba imei işlemini yapacak olan kişi endonezya rom yükleyebilir mi. bu konuda fikriniz var mı

vural49

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
2
hocam ben arama, mesajlaşma uygulamaları için endonezya rom yüklemek istiyorum o yüzden kilit açmakla uğraşıyorum.
direnç + imeide kilit açılmıyormuş. dolayısıyla yine kildi açamazsam istediğim romu yükleyemeyeceğim.
acaba imei işlemini yapacak olan kişi endonezya rom yükleyebilir mi. bu konuda fikriniz var mı
Yükleyebilir

2109119DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Pluslarda yükleniyormuş diyorlar ben hindistan rom sevdiğimden bunda kaldım ama düz pro modellerde o engel varmış diyordu birisi forumdan yani sadece hint rom yüklenebilir diye ama kimdi şuan hatırlayamadım.

Birde dediğim gibi imei attıracaksan ilerde daha pahalı olur bilgine.

Üst Alt