Yardım Redmi Note 13 Pro 5G

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
Herkese iyi forumlar dilerim.
Sunucu kayıtlı aldığım sorunsuz sıkıntısız çalışan 13 Pro 5G cihazıma Hyper OS 2 kurmak ve güncelleme almak istiyorum buna ek olarak bootloader kapalı IMEI işlemi yapılmadı cihaz daha yeni 3-4 günlük falan yardımcı olabilecek saygıdeğer arkadaş varsa bilgi paylaşımı yapmalarını rica ediyorum neler yapılabilir veya neler yapılmamalı
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-11-27-12-25-15-213_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    Screenshot_2025-11-27-12-25-15-213_ru.andr7e.deviceinfohw.jpg
    542,4 KB · Görüntüleme: 28

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Sunucu kayıtlı aldığım sorunsuz sıkıntısız çalışan 13 Pro 5G cihazıma Hyper OS 2 kurmak ve güncelleme almak istiyorum buna ek olarak bootloader kapalı IMEI işlemi yapılmadı cihaz daha yeni 3-4 günlük falan yardımcı olabilecek saygıdeğer arkadaş varsa bilgi paylaşımı yapmalarını rica ediyorum neler yapılabilir veya neler yapılmamalı

Aslında basit. PC bilen kurcalasa yapabilir. Konyada telefoncular yok üst düzey hesap vs çok para çıkarıyor. birde telefon çökebilir diyor. Bu tarifim tüm cihazlar için silinmeden güncelleme metodur.

TARİF :
1- Öncelikle cihazınızın "Geliştirici seçenekleri' ni açıyorsunuz ve "Hata Ayıklama" modunu aktşfleştiriyorsunuz.
2- MiPhoneSuite ve MiPhoneAsistan programlarını yüklüyorsunuz.
3- Sonra telefonu kapatıyoruz. Ses açma tuşu + power tuşuna birlikte basıyoruz. Telefon titreyince power tuşunu basmayı bırakıyoruz. Ses açma tuşuna basmaya devam ediyoruz. Açılan menüden Asistan olan seçeneğe ses kısma ile gelip power ile onaylıyoruz. Telefonu USB ile PC ye bağlıyoruz. Telefonumuzun ekranına telefona bağlanmış usb görüyoruz. Sonra MiPhoneSuite programını açıyoruz. O sanki telefnunuzu görmemiş gibi davranıyor ama umursamayın. Uygulamada üstteki menüden Update sekmesine basıyoruz açılan menüden R.Flash tıklıyoruz. Sonra o cihazınızın sürümüne uygun yazılım dosyasını size söylüyor. Örneğin; Hyperos 2.0.3.0.MSCMIXM. Siz bu dosyayı mifirm sitesinden noktası ve virgülüne aynı olanını indirin. dosya indikten sora MiPhoneAsistana uygulamasına geçip aynı modda telefonunuzu bağlayın. telefonu, mevcut yazılımı ve geçilecek yazılımı gösteren çince yazan bir ekran göreceksiniz. Burda en alttakine sakın tıklamayın telefon sıfırlanıyor. Ortada olan seçeneğe tıklayıp indirdiğiniz yazlım dosyasını gösterdiğinizde kendisi cheking yapıp kuruluma geçicek.
Son olarak bu metotda dosyalarınız silinmez.

İsteyenler için ÜCRETSİZ uzaktan bağlantı ile destek verebilirim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arkadaşlar elimde olan tüm cihazları güncellediğim için video hazırlayamıyorum. Örnek bir cihaz olursa çekeriz

bu şekilde güncelledim şuan global en son sürümde. lakin şebeke gitti. haberin olsun. :) ona göre

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Güncelleme diag sonradan açılmıyor diye biliyorum yada açması daha zordu hyperos 2 de eğer kurtaracaksanda hindistan romu kurmalısın globalde şebeke çekmez

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Güncelleme diag sonradan açılmıyor diye biliyorum yada açması daha zordu hyperos 2 de eğer kurtaracaksanda hindistan romu kurmalısın globalde şebeke çekmez

Yeni gelen guncellemede hindistan bekliyorum, fakat hintin sonu farkli oldugundan global kabul ediyor sadece cihaz. Ornek Vrnmixm , hint se hntvrm salliyorum o yuzden olmuyor ama yeni guncelleme cikinca bakalim olacakmi?

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Yeni gelen guncellemede hindistan bekliyorum, fakat hintin sonu farkli oldugundan global kabul ediyor sadece cihaz. Ornek Vrnmixm , hint se hntvrm salliyorum o yuzden olmuyor ama yeni guncelleme cikinca bakalim olacakmi?
İsim değiştirme yöntemi zaten orda devreye giriyor

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu şekilde güncelledim şuan global en son sürümde. lakin şebeke gitti. haberin olsun. :) ona göre
Hocam o zaman direkt hindistan son romu kursam sorun çıkar mı bu şekilde şebeke gitmemesi için NFC şu an çalışıyor ama çok da önemli değil benim için şebeke stabil olsun yeterli

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Hocam o zaman direkt hindistan son romu kursam sorun çıkar mı bu şekilde şebeke gitmemesi için NFC şu an çalışıyor ama çok da önemli değil benim için şebeke stabil olsun yeterli
Olabilir hocam, garanti veremem elbet. ben global yukledim sebeke gitti. Ya da boyle kullanin, ne olacak:)

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir hocam, garanti veremem elbet. ben global yukledim sebeke gitti. Ya da boyle kullanin, ne olacak:)
Ya bir de 67watt şarj kullanıyorum olması gerektiğinden yavaş şarj ediyor ama 45 watt type c bağlantılı şarj kullanınca daha iyi şarj ediyor halbuki şarj aletim de orijinal sorunsuz çalışıyor yazılımsal olabilir diye düşünüyorum ve geriye dönük miui 14 e geçiş de yapılabiliyor mu

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Ya bir de 67watt şarj kullanıyorum olması gerektiğinden yavaş şarj ediyor ama 45 watt type c bağlantılı şarj kullanınca daha iyi şarj ediyor halbuki şarj aletim de orijinal sorunsuz çalışıyor yazılımsal olabilir diye düşünüyorum ve geriye dönük miui 14 e geçiş de yapılabiliyor mu

Ben yapamadim hocam.geriye donuk, bende hyperos yuklu, isterseniz deneyin. Karar sizin

Üst Alt