Soru Redmi note 13 pro 5g sorunsalı

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
redmi ilk kez adam akıllı bir cihaz yapmış. 1 haftadır kullanıyorum. kayıtsız ve bl kapalı ancak, xiaomi'nin mi sürümleri gibi bir cihaz yapmışlar. tek sorun bendeki 8/256 versiyonu. 12 pro plus'a göre sanki biraz takılma var ancak yazılımsal da olabilir. ekran kalitesine ve kamerasına hayran kaldım

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Hocam yurt dışı cihazmı alıcaksınız eğer yd cihaz alıcaksanız fake romsuz cihaz bulmanız imkansız benim bildiğim kadarıyla çünkü telefonu Türkçe'ye çevirmek için fake rom atıyolar diğer türlü olmuyor
Evet yurtdışı alacağım. Bl kilidini açmadan bilgisayardan rom atabiliyorsunuz yani? Şuan hangi kodlu rom var sizde paylaşabilir misiniz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redmi ilk kez adam akıllı bir cihaz yapmış. 1 haftadır kullanıyorum. kayıtsız ve bl kapalı ancak, xiaomi'nin mi sürümleri gibi bir cihaz yapmışlar. tek sorun bendeki 8/256 versiyonu. 12 pro plus'a göre sanki biraz takılma var ancak yazılımsal da olabilir. ekran kalitesine ve kamerasına hayran kaldım
Takılmaların sebebi muhtemelen fake rom hocam. Donma ve ses problemleri gibi şikayetler vardı fake romlu cihazlarda.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Evet yurtdışı alacağım. Bl kilidini açmadan bilgisayardan rom atabiliyorsunuz yani? Şuan hangi kodlu rom var sizde paylaşabilir misiniz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takılmaların sebebi muhtemelen fake rom hocam. Donma ve ses problemleri gibi şikayetler vardı fake romlu cihazlarda.
büyük ihtimalle. salı günü bazı denemeler yapacağım bootloader kilit açabilirsem şebekenin gitme riski de söz konusu bakalım ne olacak ne bitecek

MandarinDuck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MandarinDuck
Cihazım
Mop pro
Konular
2
Hocam açık konuşayım çok memnunum telefonu alalı yaklaşık bir iki ay oldu alıyorsanız 12 ram alın bl kilidine gelicek olursak açıkcası güncelleme yapamıyorsunuz güncelleme geliyor ama yapmaya çalıştığınızda olmuyo bilgisayar yardımıyla yapmanız lazım onun dışında başka bir sıkıntım yok bol oyun oynayan birisi olarak hem oyunlarda hemde gündelik hayatta sıkıntılar yaşayacağınızı düşünmüyorum 4G modelini pek önermem pugb mobile gibi oyunlarda 45 fps veriyor ve işlemcisininde 13 Pro 5G ye göre çok iyi olmadığınada tam kararım hocam benim arkadaşımda 11T vardı içinde hyperOs yüklüydü ve arkadaş IMEI attırmaya gittiğinde IMEI atmaya çalışınca telefonu çöküyo usta bunun hyperOs ile alakalı olduğunu söylemiş ben normale hyperOs a geçicektim geçmedim arkadaşımıda MIUI ya geçirmişler açıkçası hocam çok iyi bi cihaz 13 Pro 5G alacaksanız şimdiden hayırlı olsun
Bilgisayar yardımı kısmı ile güncelleme yaptığınızı dile getirmişsiniz
Açıklar mısınız nasıl gerçekleştirebiliriz bu işlemi
Teşekkürler

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
Bilgisayar yardımı kısmı ile güncelleme yaptığınızı dile getirmişsiniz
Açıklar mısınız nasıl gerçekleştirebiliriz bu işlemi
Teşekkürler
Aynen hocam bl kilidi kapalıyken bilgisayarla nasıl işlem yapabiliyorsunuz bende merak ettim.

Cnkryl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel Can
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Hocam cihaz yd bl kilidini açık
bilgisayar ile yapabiliyorum güncelleme
Merhaba hocam rom değişimi için bl açmadan nasıl yapabiliriz bende de aynı cihaz var ve bl kapalı rom değimek istiyorum

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
B
Merhaba hocam rom değişimi için bl açmadan nasıl yapabiliriz bende de aynı cihaz var ve bl kapalı rom değimek istiyorum

Server 2003

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
2
Almayı tavsiye etmem daha doğrusu bana göre Redmi Note serisi alınmaz Note 10 Proya kadar güzeldi sonra bozdu en mantıklısı yenilenmiş eski amiral gemisi almak

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Almayı tavsiye etmem daha doğrusu bana göre Redmi Note serisi alınmaz Note 10 Proya kadar güzeldi sonra bozdu en mantıklısı yenilenmiş eski amiral gemisi almak

Note 12 kullanıyordunuz değilmi hocam siz anlaşılan pek memnun değilsiniz.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular