Yardım Redmi note 13 pro 5g sahte rom

redmi note 13 pro 5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
2
Oncelikle cihazimda sahte rom var ve uygulamadan vb de baktim ve cin gakiba cihazim kendimiz laptiptanbyapmaya calistik ancak ulke hatasi verdi miui kilidini acarken ve yt dede videolarda artik sahte romlar cin ler acilmicak diyordu bi adam nasi bu kilidi acicam ulke sorununu cozup kilidi acsam rom basit yardim etme sansiniz varmi.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Çin model cihazlarda kilit açılmıyor. Bu cihaz için en mantıklı yöntem gittiği yere kadar böyle kullanmak ya da satıp değiştirmektir.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Oncelikle cihazimda sahte rom var ve uygulamadan vb de baktim ve cin gakiba cihazim kendimiz laptiptanbyapmaya calistik ancak ulke hatasi verdi miui kilidini acarken ve yt dede videolarda artik sahte romlar cin ler acilmicak diyordu bi adam nasi bu kilidi acicam ulke sorununu cozup kilidi acsam rom basit yardim etme sansiniz varmi.
cihazı çöpe atacagım bugun hocam. bir işe yaramıyor

redmi note 13 pro 5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin model cihazlarda kilit açılmıyor. Bu cihaz için en mantıklı yöntem gittiği yere kadar böyle kullanmak ya da satıp değiştirmektir.
Cihaz normalde cok iyi ancak sahte romdan dolayi kasiyor pubgda bende satmayi dusunuyorum zaten. Cevap icin tesekkur ederim.

redmi note 13 pro 5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
2
Peki kasmamasi icin yapilcak bisey yokmu kasmasin guncelleme gelmesin yeter.

redmi note 13 pro 5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
2
Minassitant ile en son surume guncelledim ama sebeke gitti haha kasma donma yok fakat onermem sebeke gidiyor
Benim imei suanda atilmadi hala 2 hattayim ben atsam imei attirsam sonra sorun olurmu ve resmi rommu oluyor ve nasi atiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minassitant ile en son surume guncelledim ama sebeke gitti haha kasma donma yok fakat onermem sebeke gidiyor
Sebeke gittikden sonra imei attiricam

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Benim imei suanda atilmadi hala 2 hattayim ben atsam imei attirsam sonra sorun olurmu ve resmi rommu oluyor ve nasi atiliyor.

Hocam bu cihaza server yok, anca direnc varmis. O sebeple kullanin oyle derim, sonra pisman olursunuz benim gibi. Guncelledim en son global yuklu lakin cihaz tablet oldu. Sebeke yok

redmi note 13 pro 5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
2
Hocam bu cihaza server yok, anca direnc varmis. O sebeple kullanin oyle derim, sonra pisman olursunuz benim gibi. Guncelledim en son global yuklu lakin cihaz tablet oldu. Sebeke yok
Kasiyor ama ya saticam yada bu sorunu halletmem lazim bir oneri verin bana.

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Mi asistant ile sadece global romumu yükleyebiliyorsunuz bilmiyorum fakat Hint romu yükleyebilirseniz şebeke gelir

Üst Alt