Yardım Redmi note 13 pro 5G recovery rom yükleme sonrası şebeke gitti

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Direnç kaydı yaptırdım bugün Hint hyperos yüklendi başvuru yapmaya çalışıyorum system Being upgraded uyarısı veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim rom eu olduğu için eudan başka ne yüklemeye çalışsam da kabul etmedi, rom doğrulanamıyor USB üzerinden yükleyin falan diyordu

Benim rom eu olduğu için eudan başka ne yüklemeye çalışsam da kabul etmedi, rom doğrulanamıyor USB üzerinden yükleyin falan diyordu en son eu yükleyeyim dedim kabul etti yeniden başlatıldı ama güncelleme yüklenemedi dedi ve böyle şebeke gitti bl kilidi de kapalı modem falan da atamadım bugün gidip direnç kaydını yaptım illa bir gün yapacaktım zaten bugüne kısmet oldu
Fiyat ne tuttu

Bu arada benimki de eea avrupa romu ama miui

ferit.slck

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferit
Cihazım
Note 13 pro 5G
Konular
9

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Direnç kaydı yaptırdım bugün Hint hyperos yüklendi başvuru yapmaya çalışıyorum system Being upgraded uyarısı veriyor

Benim rom eu olduğu için eudan başka ne yüklemeye çalışsam da kabul etmedi, rom doğrulanamıyor USB üzerinden yükleyin falan diyordu

Benim rom eu olduğu için eudan başka ne yüklemeye çalışsam da kabul etmedi, rom doğrulanamıyor USB üzerinden yükleyin falan diyordu en son eu yükleyeyim dedim kabul etti yeniden başlatıldı ama güncelleme yüklenemedi dedi ve böyle şebeke gitti bl kilidi de kapalı modem falan da atamadım bugün gidip direnç kaydını yaptım illa bir gün yapacaktım zaten bugüne kısmet oldu
Dirençle atılıyor mu ya oluyo mu öyle?

Hocam bizi de bilgilendirin lütfen.
Evet sonuç: yaptığıma bin pişman oldum. Yükleyip Yeniden başlatana kadar sıkıntı çıkmadı ancak yeniden başlatınca telefon bootlopa düştü çin recovery e atıp sürüm hatası dedi. Telefonu 1 dakika kapatma tuşuna basılı tutarak zorla açabildim.

ferit.slck

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferit
Cihazım
Note 13 pro 5G
Konular
9

Evet sonuç: yaptığıma bin pişman oldum. Yükleyip Yeniden başlatana kadar sıkıntı çıkmadı ancak yeniden başlatınca telefon bootlopa düştü çin recovery e atıp sürüm hatası dedi. Telefonu 1 dakika kapatma tuşuna basılı tutarak zorla açabildim.
Evet direnç yapıldıktan sonra yazılım atılıyor da nasıl yapıldığını ben bilmiyorum, telefoncu india rom önerdi ben de kabul ettim de bu sefer nfc gitmiş, illa ki can sıkan bir şey olacak :D

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105

Açıldıktan sonra ne oldu şebeke geldi mi

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Çin rom yüklüydü.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Eu yüklü bu sürümün hyperos çıkmış isim değiştirme ile guncellenirse telefon çöker mi şebeke gider mi direnç yok bl kapalı

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20

Eu yüklü bu sürümün hyperos çıkmış isim değiştirme ile guncellenirse telefon çöker mi şebeke gider mi direnç yok bl kapalı
Gider şebeke. Ben bu taktiğin bir diğer versiyonuyla aynı telefonda yüklemiştim şebeke gitmişti bootloader ı açık olduğundan modem yüklemiştim.

Gider şebeke. Ben bu taktiğin bir diğer versiyonuyla aynı telefonda yüklemiştim şebeke gitmişti bootloader ı açık olduğundan modem yüklemiştim.
Benim yaptığımda dosyaları a b olarak değiştiriyordu tek farkı o.

ferit.slck

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferit
Cihazım
Note 13 pro 5G
Konular
9

Muhtemelen şebeke gider diye düşünüyorum. Eu sürümünün daha yüksek olan versiyonunu yüklemeye çalıştım, kabul etti, telefon yeniden başlatıldı ama güncelleme yüklenemedi dedi ve şebeke gitti bence hyperosa yükseltirsen şebeke gider diye düşünüyorum

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Muhtemelen şebeke gider diye düşünüyorum. Eu sürümünün daha yüksek olan versiyonunu yüklemeye çalıştım, kabul etti, telefon yeniden başlatıldı ama güncelleme yüklenemedi dedi ve şebeke gitti bence hyperosa yükseltirsen şebeke gider diye düşünüyorum
Hiç kurcalamayim o zaman

Şebeke gitmesi de ayrı bir saçmalık

Üst Alt