Bootloader acikmi? Evet. Ama pek root atmak istemiyorum.
ahmetcngz Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Ahmet Cihazım Rdmi nte 13 pro Yaş 24 Konum Hatay Katılım 18 Aralık 2023 Konular 20 Mesajlar 654 Çözümler 3 Tepkime puanı 140 Puanları 58 20 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #121 Orochi™' Alıntı: Bootloader acikmi? Genişletmek için tıkla ... Evet. Ama pek root atmak istemiyorum.
Orochi™ Geliştirici Üye Geliştirici Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım MESUT PEKTİR Cihazım RN13Pro5G16/512 Yaş 43 Konum KAHRAMANMARAŞ Katılım 15 Ağustos 2015 Konular 19 Mesajlar 287 Çözümler 1 Tepkime puanı 117 Puanları 58 20 Ocak 2025 #122 ahmetcngz' Alıntı: Evet. Ama pek root atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hadi gözün aydın Çin rom çıktı konuyu açtım romu indir içindeki modem.img konuda yazdığım şekilde yükle
ahmetcngz' Alıntı: Evet. Ama pek root atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hadi gözün aydın Çin rom çıktı konuyu açtım romu indir içindeki modem.img konuda yazdığım şekilde yükle
ahmetcngz Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Ahmet Cihazım Rdmi nte 13 pro Yaş 24 Konum Hatay Katılım 18 Aralık 2023 Konular 20 Mesajlar 654 Çözümler 3 Tepkime puanı 140 Puanları 58 20 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #123 Orochi™' Alıntı: Hadi gözün aydın Çin rom çıktı konuyu açtım romu indir içindeki modem.img konuda yazdığım şekilde yükle Genişletmek için tıkla ... Nerde? Link atar mısınız. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Ocak 2025 ahmetcngz' Alıntı: Nerde? Link atar mısınız. Genişletmek için tıkla ... Tamam gördüm konunuzu.
Orochi™' Alıntı: Hadi gözün aydın Çin rom çıktı konuyu açtım romu indir içindeki modem.img konuda yazdığım şekilde yükle Genişletmek için tıkla ... Nerde? Link atar mısınız. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Ocak 2025 ahmetcngz' Alıntı: Nerde? Link atar mısınız. Genişletmek için tıkla ... Tamam gördüm konunuzu.