- Adım
- vedat
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 2
2-3 gün önce redmi note 13 pro 5g modeli aldım bugün elime ulaştı farklı kablo denememe rağmen bilgisayarım (acer nitro 5) bir türlü telefonu görmüyor fotoğraf moduna aldığım zaman görüyor ama dosya aktarımı kısmında iken algılamıyor. Sürücü indirdim denedim baya ama bir türlü algılamadı başka laptopda denedim onda direk algıladı. Bu konuda yardım edebilecek var mı hangi sürücüleri yüklemeliyim ya da neyi yüklemeliyim ?
Bunun dışında bir sorum daha var bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Telefoncu ile konuşurken direnç işleminin sorun yaratabileceğini bilmiyordum sonradan öğrendim. Telefoncuya öncesinde direnç ile iki simi kayıt edip yollamasını istemiştim. Ama sonrasında sorunlu olabileceğini öğrenince server kayıt yapmasını istedim. O da sonradan tamam server kayıt yaptım ama tek sim kayıt edildi dedi. Telefon elime ulaşınca baktığımda tek sim kayıtlı idi ama lastik sarılı idi tamamen. Sordum server kaydı içinde gerkiyormuş direnç işlemi direnç yapılmasın diye tek sime onay vermiştim ama direnç işlemi yapmış kayıt için. Direnç işlemi yapıp tek sim kayıt etmiş uzaktan ikinci sim içinde imei atılır mı bu cihaza
Aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor
Telefonda HYPEROS 1.0.4 yüklü
Bunun dışında bir sorum daha var bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Telefoncu ile konuşurken direnç işleminin sorun yaratabileceğini bilmiyordum sonradan öğrendim. Telefoncuya öncesinde direnç ile iki simi kayıt edip yollamasını istemiştim. Ama sonrasında sorunlu olabileceğini öğrenince server kayıt yapmasını istedim. O da sonradan tamam server kayıt yaptım ama tek sim kayıt edildi dedi. Telefon elime ulaşınca baktığımda tek sim kayıtlı idi ama lastik sarılı idi tamamen. Sordum server kaydı içinde gerkiyormuş direnç işlemi direnç yapılmasın diye tek sime onay vermiştim ama direnç işlemi yapmış kayıt için. Direnç işlemi yapıp tek sim kayıt etmiş uzaktan ikinci sim içinde imei atılır mı bu cihaza
Aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor
Telefonda HYPEROS 1.0.4 yüklü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.