Yardım Redmi Note 13 Pro 5G HyperOS güncel versiyona yükseltemiyorum

Hakanh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar,
Redmi Note 13 Pro 5G cihazımda MIUI Global 14.0.6 sürümü yüklüdür. Otomatik olarak güncellemek istediğimde Mevcut Güncelleme Yok uyarısı almaktayım.
Telefon yurtdışı cihazı ve kaydı yapılmamıştı. Geçtiğimiz hafta sonuda cihaz kapanacak diye uyarı mesajı gelmişti. Bir şekilde bu sorunu bir telefoncuda hallettirdim (bilirsiniz :)) ve SIM2'yi şu an sorunsuz kullanmaktayım. Onu da düzgün yaptı yapmadı mı telefoncu açıkcası eminde değilim.
Telefonumu mevcut en son Android ve Hyperos arayüz sürümüne nasıl yükseltebilirim? Resmi sürüm mü kullanıyorum ya da ROM yüklü ise nasıl yeni bir versiyona yükseltebilirim?
Ancak bu işlemleri yaparken sorunsuz ve kontrollü bir şekilde yapmam gerekiyor. IMEI uçması gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.
Destekleriniz için teşekkürler.
Not: Bu arada 1-2 ay önce işten vakit bulup yine denemelerim olmuştu. Siteden son sürümü indirdim ama yükleme işlemini bir türlü başaramadım. Öğrenci yıllarımda bu işlerle çok uğraşırdım yıllardır ilgilenmiyorum. Herşeyi unuttum. Hiçbir şey bilmiyorum gibi düşünebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
56
Fake rom var, kilit açılır mı açılmaz mı belirsiz, rom atsan IMEI silinir mi bilmiyorum yapılan işleme bağlı server mı yoksa geçici IMEI mı atılmış? Yani sürümü yükseltmek için çok sorun var. Kilidi açsan sıfırlanır IMEI gider telefon açılmaz tekrar IMEI atılması lazım vb vb aldığın yere götür ücretli şekilde yapsın yada H.kadioglu hocam yardımcı olsun uzaktan. Telefonunuz çin cihazı bu arada fake rom yükleyip göndermişler.
Bu 13 Serisinin çektiği çileyi başka cihaz çekmedi hocam 😀

Oyla:

Hakanh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
2
Hocam
Note 13 pro 5g ler güncelleme yapmıyor. Foru da geçmişte bunun için çok sohbet geçti zaten araştırabilirsiniz. Güncellleme yapacak hale getirme maliyeti yerine satıp değiştirmek daha mantıklı.

⚠️ Global olmayan cihazı almayın. Note 13 pro 5g hiç hiç almayın..
Hocam bu cihazlara uygun bir rom dahi yüklenemiyor mu? İlk defa böyle bir olayla karşılaştım. :) Yani kendi imkanlarımla yüklemeye kalkarsam IMEI mi uçar? Tekrar IMEI kaydı mı yapmak gerekirki böyle söylediniz.
Yoksa ne yaparsak yapalım uzman müdahelesi olmadan kendim yükleyemem mi?
Bu arada IMEI uçarsa uçsun mecbur tekrar yükleyecekler sonuçta bana garanti verildi ve hatta yazılım güncellemesi dahi yapabileceğim söylendi.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam

Hocam bu cihazlara uygun bir rom dahi yüklenemiyor mu? İlk defa böyle bir olayla karşılaştım. :) Yani kendi imkanlarımla yüklemeye kalkarsam IMEI mi uçar? Tekrar IMEI kaydı mı yapmak gerekirki böyle söylediniz.
Yoksa ne yaparsak yapalım uzman müdahelesi olmadan kendim yükleyemem mi?
Bu arada IMEI uçarsa uçsun mecbur tekrar yükleyecekler sonuçta bana garanti verildi ve hatta yazılım güncellemesi dahi yapabileceğim söylendi.
imei en basiti. Mesele maliyet. Sana garanti verildiyse güncelleme yapar hale getirsinler bakalım arkasında duracaklar mı? o maliyeti karşılacaklar mı?

Oyla:
Üst Alt