Soru Redmi note 13 pro 5g hyperos global resmi rom bl kilidi açılmadan güncellenirmi?

carpici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Carpici pro
Cihazım
Redmi note 13
Konular
13
Arkadaşlar cihaz yurt dışı alalı 1 hafta oldu güncelleme gelmiyor .Cihazım çin modeli ve üstüne kullanabilmesi için global resmi bir hyperos rom yüklenilmiş, sanırsam bu hata bu yüzden var peki ben bl kilidi açmadan hyperostan ,hyperosa güncelleme yapabilirmiyim?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-03-00-17-18-418_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-06-03-00-17-18-418_com.android.updater.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 140

selimarslanjpg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Eğer dediğin gibi telefondaki rom orijinal resmi romsa güncelleme alırsın ama sahte romsa bl yi açıp orijinalini yüklemen lazım yükledikten sonra da bl yi kapatman lazım. Pek emin değilim ama sanırım bl açık olunca güncelleme alamıyorsun.

mustafa6154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
xomi note7
Konular
0
Arkadaşlar cihaz yurt dışı alalı 1 hafta oldu güncelleme gelmiyor .Cihazım çin modeli ve üstüne kullanabilmesi için global resmi bir hyperos rom yüklenilmiş, sanırsam bu hata bu yüzden var peki ben bl kilidi açmadan hyperostan ,hyperosa güncelleme yapabilirmiyim?
fake rom olduğu anlamanın kısa yolu telefon hakkında yukarı sağ 3 nokta tık en son paketi indir deyip 1-2 dakika sonra tekrar deneyin diyorsa fakedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

drenç atılmadan güncelleyemezsdiniz garnetlerin hepsinin bl açılmıyor malesef

Üst Alt