Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi flash uygulamasının 2018 versiyonlarını veya önceki farklı versiyonlarıyla denemeni tavsiye ederim son versiyonla ilgili bende sorun yaşadım 2018.x.x versiyonları sorunsuz flashladi.
Yanılmıyorsam onu da denedim sanırım. 2016 sürümünü de denedim son sürümü de denedim ama olmuyor. Cihazda fake rom olduğunu düşünüyorum o yüzden bl kilidi acıkmış gibi gözüküyor ama aslında kapalı
Hata mı değil mi bilmiyorum ama teli flashlayamıyorum, önceki telim note 10 pro kullanırken flashlıyordum yani flashlamayı biliyorum ama 13 proyu flashlayamıyorum dediğim gibi cihazda fake rom olduğunu düşünüyorum bl kilidi açık gözüküyor ama yeniden başlatınca üst kısımda açık kilit simgesi yok. Muhtemelen bl kilidi kapalı, mi flash unlock ile kilidini de açmaya çalıştım ama mi hesabımla daha önce başka cihazın kilidini açtığım için bu ay başka kilit açma işlemi yapamazsın diye uyarı verdi. Başka bir mi hesabı açıp yapmayı denedim bu sefer de geliştirici seçeneklerinde kilit açma bölümüne gidip hesap ekle diyor ama o kısma girdiğimde zaten kilit açık olarak gözüküyor yani hesap falan da ekleyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, şu an için sanırım tek yol direnç kaydı yaparak yazılım attırmak.