- Adım
- moris
- Cihazım
- Note 13 Pro 5G
- Meslek
- Mühendis
- Konular
- 14
Root ve lsposed mevcut. Bildiğiniz eklenti var mı acaba?Bu özellik ağırlıklı olarak Custom romlarda oluyor, orijinal romlarda olmayabilir. Eklenti ile kendiniz yapacakasınız ki bunun için root ve lsposed gerekiyor.
Bende böyle bir şey yok ta bu ne işe yarıyor?Pangeek HyperOs için, menü içinde görünür.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eklenti var mı diye sormadınız mı? Bende size eklentinin adını yazdım. LsPosed üzerinden indirin, içine girin ince ayarları yapmanıza yarar. Bununla da gelişmiş güç menüsünü de açarsınız.Bende böyle bir şey yok ta bu ne işe yarıyor?
Cahillik işte, kusura bakmayın. Şimdi oldu. Teşekkür ederim, deneyeceğimEklenti var mı diye sormadınız mı? Bende size eklentinin adını yazdım. LsPosed üzerinden indirin, içine girin ince ayarları yapmanıza yarar. Bununla da gelişmiş güç menüsünü de açarsınız.
Süper oldu. Çok teşekkür ederim.Eklenti var mı diye sormadınız mı? Bende size eklentinin adını yazdım. LsPosed üzerinden indirin, içine girin ince ayarları yapmanıza yarar. Bununla da gelişmiş güç menüsünü de açarsınız.
Güle güle kullanınSüper oldu. Çok teşekkür ederim.