Yardım Redmi note 13 pro 5g (garnet) cihazımdaki servis yok sorunu

gunaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
garnet_global_images_OS3.0.5.0.WNRMIXM_16.0
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 5G (garnet)
Bootloader Kilidi
Açık
Geçen gün telefonu hyperos 2.0.206'dan hyperos 3.0.5'e geçirdim (ikisi de global) o zamandan beri servis yok hatası alıyorum.Telefoncuya götürdüm sürüm değişince imei ile ilgili bir sorun oluşmuş imeinin yeniden cihazın beynine yazılması gerekiyor dedi fakat yaptırmak istediğimde fazla fiyat söylediği için vermedim kendim yapmayı deniyorum ama gerçekten tıkanmış durumdayım.Bilgisayarda xiaomi tool v2,platform-tools,miflash,qpst configuration,samfw tool,qualcomm special tool uygulamaları var bazılarını romda bazılarını imeide kullandım işe yarar diye söylüyorum.Yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim.(bootloader açık ve rootlu)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylemeyi unutmuşum, hyperos 3 için clean qcn arıyorum bir yandan bulursam belki hala düzeltme şansım vardır.12/256

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Kullandığınız bütün programlar sizin cihazınıza imei atmayı desteklemez bunun için ücretli ve profesyonel programlar gerekli ayrıca sizin cihazınıza imei atılabilmesi için direnç değişmesi gerekiyor yada direnç değişimi istemiyorsanız server kaydı yapıcaksınız tavsiyem server kaydı yapmanız

gunaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
1
Kullandığınız bütün programlar sizin cihazınıza imei atmayı desteklemez bunun için ücretli ve profesyonel programlar gerekli ayrıca sizin cihazınıza imei atılabilmesi için direnç değişmesi gerekiyor yada direnç değişimi istemiyorsanız server kaydı yapıcaksınız tavsiyem server kaydı yapmanız
söyledikleri fiyatlar yüksek geliyor hocam kendim bunu düzeltebilmemin hiçbir yolu yok mu

H.kadioglu29

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
anydesk gibi uygulamalar kullanıp internetten daha uyguna yapan birini bulabilir miyim peki
1500 istediler benden
Daha aşağı fiyatlarda bulamazsınız çünkü Server kayıt işleminin belirli bir maliyeti mevcut. Gayet güzel fiyat vermişler. O fiyata yaptırın bence.

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
anydesk gibi uygulamalar kullanıp internetten daha uyguna yapan birini bulabilir miyim peki
1500 istediler benden
Bulabilirsiniz. Ama eğer telefoncu server kaydı için 1500 istemişse gayet iyi söylemiş arkadaşımda sizin cihazın aynısından var global versiyon dün gitti telefoncuda yaptırdı 50 dolara yaptırdı server kaydını