Yardım Redmi note 13 pro 5g e sim aktif edememe sorunu

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
22
Redmi note 13 pro 5g e sim destekliyor ama e sim aktif edemiyorum e sim yönet diyorum ama hata veriyor rom ile alakalı bir durum mu yardım ederseniz sevinirim.

BatTech14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Redmi note 13 pro 5g e sim destekliyor ama e sim aktif edemiyorum e sim yönet diyorum ama hata veriyor rom ile alakalı bir durum mu yardım ederseniz sevinirim.
çin cihazıysa esim desteklemez

BatTech14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Nasıl anlayacağım hocam e-sim yeri var ama ayarlarda sorunum devam ediyor.
hocam en basiti çinde esim kullanımı yasak bu yüzden cep telefonu üreticileri çine özel ürettikleri cihazlara esim özelliği eklemez sizin cihazda esim yeri olması o özellğin olması anlamına gelmez cihazda fake veya global rom yüklüdür bu yüzden esim ekle butonu var yani sadece yazılımsal bir şey
en basitinden bu siteden ücretsiz bir test esimi alabilirsiniz siteden ücretsiz esim al butonuna tıklayın eğer esim cihazınıza eklenirse ve şebeke verirse cihazınız global versiyondur ama eklenmez ise ve hata verirse o zaman çin cihazıdır

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
22
hocam en basiti çinde esim kullanımı yasak bu yüzden cep telefonu üreticileri çine özel ürettikleri cihazlara esim özelliği eklemez sizin cihazda esim yeri olması o özellğin olması anlamına gelmez cihazda fake veya global rom yüklüdür bu yüzden esim ekle butonu var yani sadece yazılımsal bir şey
en basitinden bu siteden ücretsiz bir test esimi alabilirsiniz siteden ücretsiz esim al butonuna tıklayın eğer esim cihazınıza eklenirse ve şebeke verirse cihazınız global versiyondur ama eklenmez ise ve hata verirse o zaman çin cihazıdır
yani ben bu cihazıma hiç bir türlü e-sim ekleyemiyorum doğrumudur ?

s4wcod3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
22
Eğer çin cihazı ise ekleyemezsin
hocam telefon hakkında sertifikasyon bölümüne girdim CE yazıyor ve model numarasının sonu G ile bitiyor biraz bilgisizim kusura bakma ücretli yardım ediyorsan ona da okeyim

BatTech14

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
hocam telefon hakkında sertifikasyon bölümüne girdim CE yazıyor ve model numarasının sonu G ile bitiyor biraz bilgisizim kusura bakma ücretli yardım ediyorsan ona da okeyim
Hocam bunun ücretli veya ücretsiz bir çözümü yok donanımsal olarak esim özelliği yok telefonda anladınız mı? CE sertifikasınıda yükleyip global cihaz gibi göstermek zor bir şey değil. Yani esime bu kadar muhtaçsanız gidip global esim özelliği olan bir cihaz alın

Üst Alt